1. Home
  2. alidada
  3. Artikelen van alidada

Artikelen van alidada

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

In Tunstall (Kent- Engeland) is een (Engelse) vriendin een Bed en Breakfast begonnen voor Coeliaki "Patienten". …  Lees verder »

Zonde en berouw Marion Pauw en Tom Kellerhuis 189 pagina′s | Dutch Media Uitgevers €29.90  …  Lees verder »

Het recept Vis in de pan werd uitgekozen om in de kookclub van het smulkrantje te worden geplaatst, een complete verrassing want toen dit op Smul kwam was ik met vakantie! P.s. De kookclub van het "Smulkrantje" is helaas allang "verleden tijd". De persoon die dit had opgericht heeft Smulweb verlaten. Dit artikel is van mij en uiteraard laat ik dit staan. …  Lees verder »

Hieronder kunt u lezen waarom ik dit schrijf want het is niet echt bijzonder als iemand een slowcooker krijgt. Het is eigenlijk gericht aan alle mensen die een Bestron slowcooker hebben. Een lid van Smulweb had een slowcooker gekocht, een Bestron DSC65 en als eerste slowcooker gerecht mijn recept van Stifado gemaakt (wat ze overigens heerlijk vond). Ik ontving de dag daarna echter een bericht met de vraag of mijn recept van Stifado soms uit de bijgeleverde handleiding van de Bestron slowcooker kwam omdat ze ontdekte dat het daar ook in stond. Ik was stom verbaasd want dat is beslist niet het geval. Ik heb geen Bestron slowcooker en ook nooit de handleiding gelezen. Ik heb een wel een slowcooker (mijn 2e al) maar beide heb ik in Engeland gekocht. En in die Engelse handleidingen stond geen recept van Stifado. …  Lees verder »

Buiten Eten, buiten genieten van zomerfeesten, barbecue en picknick Rose Marie Donhauser. 160 pagina`s, prijs: €22,50 Karakter Uitgevers B.V.  …  Lees verder »

Dinerdiva in the City Food, friends & fun Jil Schirnhofer €16,95 Kosmos Uitgevers Door Smulweb kookboek-recensent Louise …  Lees verder »

Eerste indruk Het eerste wat mij opviel was het handige formaat. Het is een klein boekje met een harde omslag van ± 20 x 20 cm en 79 bladzijden. Het zit boordevol lekkere en makkelijk te maken recepten. Het is bedoeld voor de Le Creuset pan maar heb ik daar kort geleden afscheid van moeten nemen omdat hij voor mij te zwaar was geworden. Dus heb ik de gerechten (helaas) in mijn lichtere stoofpan moeten maken niettemin smaakten de gerechten uitstekend. In het voorwoord staat; Waarin bereid je betere stoofpotten dan in de geëmailleerde gietijzeren ‘cocottes’ van Le Creuset? Ik ben het volkomen met deze tekst eens maar alweer helaas. Het boek is uiteraard uitgegeven door ‘Le Creuset’ en natuurlijk bedoeld om een ieder erop te wijzen hoe geweldig een Le Creuset pan is. Er staan verschillende pannen in, grote pannen zoals de ′Cocotte′ een prachtige maar zware gietijzeren pan′ een vispan en noem maar op.Ook de leuke kleine pannetjes om er bijvoorbeeld ‘Rijstcrème brûlée’ in te maken. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top