1. Home
  2. adwijgerde
  3. Artikelen van adwijgerde

Artikelen van adwijgerde

Het paradepaardje van Angelo. Dit is mijn favoriete menu met begeleidende wijnen voor een super prijs kwaliteit verhouding. Partner wilde geen vlees en zelf heb ik de kalfslende laten vervangen. …  Lees verder »

Internetpagina met uitgebreide informatie en proefnotities …  Lees verder »

‘Van Bilsen’s wijncollege’. Ieder maand willen we u wat meer vertellen over wijn. Geen zware kost, maar gewoon luchtig, maar wel met goede informatie. …  Lees verder »

Cress, een ‘miniatuurwereld’ van smaak, geur en kleur. …  Lees verder »

zie de koppeling voor een erg goed artikel over ganzenlever. …  Lees verder »

Actieve smulwebbers die een bijdrage hebben geleverd aan het boek zijn uitgenodigd bij de lancering. Tijdens een kleine lunch werden de winnende gehaktbal en winnende stamppot van de receptenwedstrijd geserveerd. we starten met de winnende appeltaart en koffie Smulweb Meta en hoofdredacteur Ellen Roggeveen vertellen over de tot standkoming van het blad. De prijzen worden aan de winnaars uitgedeeld en de twee jongste leden worden in het zonnetje gezet. We volgen met de gewonnen stamppot met hierop de lekkerste gehaktbal. De Smulwebbers hebben getoost en geproost op een heel mooi, leuk, nieuw, dik blad: Aan Tafel! …  Lees verder »

Top