Iedereen kan vanaf vandaag restaurants nomineren voor de Zilveren en Gouden Schaal voor Lekker Landschap Restaurants.
Deze schalen zijn een erkenning voor gebruik van wildpluk-ingrediënten: ingrediënten die speciaal voor het restaurant zijn geoogst uit parken en natuurgebieden. …
Lees verder »
Iedereen kan vanaf vandaag restaurants nomineren voor de Zilveren en Gouden Schaal voor Lekker Landschap Restaurants.
Deze schalen zijn een erkenning voor gebruik van wildpluk-ingrediënten: ingrediënten die speciaal voor het restaurant zijn geoogst uit parken en natuurgebieden. …
Lees verder »
Het paradepaardje van Angelo.
Dit is mijn favoriete menu met begeleidende wijnen voor een super prijs kwaliteit verhouding.
Partner wilde geen vlees en zelf heb ik de kalfslende laten vervangen. …
Lees verder »
‘Van Bilsen’s wijncollege’.
Ieder maand willen we u wat meer vertellen over wijn. Geen zware kost, maar gewoon luchtig, maar wel met goede informatie. …
Lees verder »
Actieve smulwebbers die een bijdrage hebben geleverd aan het boek zijn uitgenodigd bij de lancering.
Tijdens een kleine lunch werden de winnende gehaktbal en winnende stamppot
van de receptenwedstrijd geserveerd.
we starten met de winnende appeltaart en koffie
Smulweb Meta en hoofdredacteur Ellen Roggeveen vertellen over de tot
standkoming van het blad.
De prijzen worden aan de winnaars uitgedeeld en de twee jongste leden worden in het zonnetje gezet.
We volgen met de gewonnen stamppot met hierop de lekkerste gehaktbal.
De Smulwebbers hebben getoost en geproost op een heel mooi, leuk, nieuw, dik blad: Aan Tafel! …
Lees verder »