1. Home
  2. Teunis50
  3. Favoriete artikelen van Teunis50

Favoriete artikelen van Teunis50

Dadels zijn van nature erg zoet. Behalve dat de dadel erg lekker is om zo te eten, is deze perfect te verwerken als zoetmiddel. Zo kun je bijvoorbeeld eerst de dadel ontvellen en dan pureren. Gebruik dit mengsel in cakes, taarten of brood! Natuurlijke vruchtensuikers zijn voor het lichaam veel makkelijker om te verteren en te verwerken dan geraffineerde suikers. Deze laatste zijn een belasting voor het lichaam en moet het lichaam eerst weer uitgewerkt worden. Medjoul dadels zijn 100% natuurlijk en bovendien nog erg lekker ook!   …  Lees verder »

Mijn 8 lekkerste satés aan een stokje. En ze zijn stuk voor stuk overheerlijk. …  Lees verder »

Ik krijg wel eens vragen van mensen die niet echt goed weten wat je met bepaalde producten kunt doen of wat het zijn en waarvoor ze gebruikt worden. Hieronder een uitleg van de meest gebruikte producten in de Aziatische keuken. Het is en blijft één van mijn favoriete keukens. Met deze producten kun je eindeloos variëren. Je kunt er Chinees mee koken, Indonesisch, Thais, Japans of fusion. Fusion is een megelmoes van keukens door elkaar. Je kan bijvoorbeeld een Oosters gerecht een westerse invloed meegeven. Fusion wordt vaak onterecht verward met de multi culturele keuken. Ik begrijp het wel, maar terecht is het niet. Hieronder vind je een groot aantal producttips uitgelicht. Handig om te bewaren. …  Lees verder »

Meer dan 50 recepten van onder meer heerlijke hartige taarten met en zonder kaas. Quiches, gevulde broodjes, lekkere boterhammen, lekkere hapjes met bladerdeeg. Heerlijk voor de zaterdag met een lekkere soep en gemakkelijk tussen de feestdagen door. …  Lees verder »

Recepten en tips voor het maken van taartbodems en het recept voor banketbakkersroom. (Afkomstig uit: Taart zoet en hartig, Het Nederlands Zuivelbureau) …  Lees verder »

Zelf likeuren maken. Ik zet hier het recept om zelf een overheerlijke koffielikeur te maken. Verder heb ik het artikel overgenomen uit de Volkskrant van 25-9-2001, rubriek de Volkskeuken.  …  Lees verder »

Top