1. Home
  2. St3ph83
  3. Favoriete artikelen van St3ph83

Favoriete artikelen van St3ph83

Brood bakken Waarom is het zo leuk …  Lees verder »

Bladgroenten worden voornamelijk “om het blad” geteeld en gegeten. …  Lees verder »

Beschikbare kalenders: De lijst van maart De lijst van april De lijst van mei De lijst van augustus In de maand maart komen de volgende producten uit Nederland: …  Lees verder »

Zo bereid je vis; alle bereidingswijzen per vissoort Deze tabel hoort thuis in elke keuken. Je vindt van alle vissoorten hoe je ze kunt bereiden. …  Lees verder »

Op deze manier maak ik altijd mijn cake en ik moet zeggen het is me nog nooit niet gelukt om een cake te maken. …  Lees verder »

Als je er plezier in hebt om je groenten op een deskundige manier klaar te maken,neem dan een goed scherp mes, leer hoe het te gebruiken en houdt het scherp. Het meest gebruikte keukenmes is het koksmes. Gebruik altijd een mes met een goed snijvlak zijn ook geschikt. Koksmessen bestaan in verschillende lengten: een lengte van ongeveer 25 centimeter is voor huiselijk gebruik goed genoeg.Het koksmes is vaak gemaakt van gewoon staal in plaats van roestvrij staal. Stalen messen zijn makkelijker te slijpen dan roestvrij stalen,maar daar staat tegenover dat roestvrij staal langer scherp blijft. Het heeft ook het voordeel dat het niet reageert op zuren in bepaalde voedingsmiddelen. Dit is vooral belangrijk als je met fruit en tomaten werkt. …  Lees verder »

Top