1. Home
  2. FJbaktpannenkoeken
  3. Artikelen van FJbaktpannenkoeken

Artikelen van FJbaktpannenkoeken

Het springt van de schappen, met zijn frisse wit-groene cover en fluorroze letters. Veg! Het River Cottage boek met groenten in de hoofdrol is zo′n boek dat je onwillekeurig oppakt en doorbladert in de boekwinkel. En wat je dan eigenlijk niet wil laten liggen. Veg! Het River Cottage boek met groenten in de hoofdrol Hugh Fearnley-Whittingstall 415 pag., 2011 (2e druk 2013) €24,95 Becht Lifestyle …  Lees verder »

Artacucina 3 - op pad met Artacasa Wiebke van der Scheer & Margré Mijer 176 pagina′s | Gerstenberg Verlag €19.95  …  Lees verder »

Van het varken Stéphane Reynaud 367 pagina′s, 2009 €34.95 (nu €10 bij V&D!) Uitgeverij Terra Lannoo BV …  Lees verder »

Puur natuur, noemt het Londonse restaurant Icecreamists het nieuwe ijsje dat onder de naam Baby Gaga op hun kaart staat. Maar opmerkelijk is het wel. Het ijs is gemaakt van moedermelk, beschikbaar gesteld door vrouwen die reageerden op een online advertentie. …  Lees verder »

Deel vier in de populaire Topkoks voor Thuiskoks-serie zet de lijn van de eerdere uitgaven door met meer dan 50 gerechten van bekende koks uit binnen- en buitenland, in een mooi vormgegeven bundel. Ook nu komt de gehele opbrengst van het boek ten goede aan het World Food Programme, dat er schoolmaaltijden in Malawi mee financiert. Dat alleen is natuurlijk al een goede reden om deze uitgave te kopen, maar ook de inhoud van Topkoks voor Thuiskoks 4 is de moeite waard. …  Lees verder »

Kookboekrecensie 'Verslaafd aan chocolade - Het kookboek voor chocoladefans' …  Lees verder »

Bananen. Ze staan in de top drie van meest gegeten fruit ter wereld en we vinden het dan ook volstrekt vanzelfsprekend dat we ze steeds in onze supermarkten terugvinden. En toch zou het zomaar kunnen dat de banaan zoals wij die kennen binnenkort uit het fruitschap verdwijnt. …  Lees verder »

De geur van hete olie en gebakken bananen komt ons meteen bij de ingang al tegemoet. Pasar Malam is in Eindhoven, volgens de organisatie "de gezelligste Aziatische jaarmarkt van Nederland". …  Lees verder »

No waste! Ook de culinaire wereld is in de ban van duurzaamheid. Kookprogramma′s en culinaire tijdschriften staan er vol van: biologische, regionale producten, een beter leven voor dieren in de vleesindustrie... én minder verspilling. …  Lees verder »

Jamie Oliver is al jaren een begrip als het om koken gaat. Naast zijn talloze tv-shows bracht hij inmiddels een stuk of zestien boeken uit. Die zijn zo populair dat ze van Jamie de best verkopende auteur van het Verenigd Koninkrijk maakten, in zeker 30 talen werden vertaald en in binnen- en buitenland op de bestsellerlijst staan. Een van die bestsellers is "Kook met Jamie - Wedden dat ik van jou een topkok kan maken". …  Lees verder »

Oosters vegetarisch Inspirerende recepten uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië & Vietnam Jolande Burg €24.95 Karakter Uitgevers B.V. Door Smulweb Kookboekrecensent FJ …  Lees verder »

NOMA. Tijd en Plaats in de Nordic Keuken René Redzepi 354 pagina's, €49.95 Kosmos Uitgevers, juni 2011 Door Smulweb Kookboek recensent FJ …  Lees verder »

Top