1. Home
  2. AfvallenmetAnne
  3. Artikelen van AfvallenmetAnne

Artikelen van AfvallenmetAnne

De meeste mensen willen wel eens wat kilootjes kwijt, maar daar moet je wel wat voor doen. Wat nu als je uit eten gaat in een restaurant? Je wilt natuurlijk niet gelijk je afvalpoging overboord gooien, maar wel genieten! Daarom acht handige tips. …  Lees verder »

Mijn naam is Anne de Graaf en ik ben het gezicht van het boek Afvallen met Anne in 12 weken. Ik geef in het teken daarvan persoonlijk voedingsadvies op de website Valtaf.nl. Mijn motto is 'Genieten is belangrijk', ook als je afvalt en gezonder wil leven. Smulweb is dan wel een plek waar ik me moet begeven! Daarom zal ik artikelen met tips plaatsen en lekkere slanke recepten zodat genieten gezonder en lekkerder wordt. Eerst stel ik mezelf voor. …  Lees verder »

Door koken, bakken en braden verdwijnen vitamines en mineralen. Vitamine B1, foliumzuur en vitamine C zijn gevoelig voor hoge temperaturen en als je voedingsmiddelen met foliumzuur verhit, kan daar zo’n 30 tot 80 procent van verloren gaan. Dat wil je natuurlijk niet! Daarom tips waarmee je de gezonde voedingsstoffen behoudt in je gerechten. …  Lees verder »

Bakken in het zand en daarna een patatje oorlog. Of liever frisbeeën en dan een portie kibbeling met knoflooksaus? Stiekum is het altijd weer genieten van zo een niet-culinair hoogstandje. Als je het toch een beetje slank wil houden dan kijk je naar dit lijstje. De slankste optie is met 4 calorieën wel heel slank; een zure bom. …  Lees verder »

Top