Argentijns voorgerecht Argentijnse garnalensalade

Bereidingstijd: 10-20 minuten
Aantal personen: 8
Keuken: Overige
Smaak: Hartig
Techniek: N.v.t.
Soort gerecht: Borrelhapjes

Omschrijving

Amuse
Ingrediënten

200 gr. gepelde kreeftgarnalen – 2 tl. komijnzaad – 1 komkommer – 1 teentje knoflook – 1 lente-uitje – 2 el. kappertjes – 2 pomodori-tomaten – 1 kleine rode peper – 8 takjes koriander – 1 limoen – zout – suiker

Bereidingswijze

Rooster het komijnzaad al roerende een paar minuten in een droge koekenpan op een matig hoog vuur. Schil de komkommer en snijd deze in blokjes van 0,5 cm. Hak het teentje knoflook, lente-uitje met groen, kappertjes, tomaten, rode peper en de koriander fijn. Meng dit met het sap van de limoen, zout, een snufje suiker en de kreeftgarnalen. Een paar uur laten intrekken en over 8 aperetiefbordjes verdelen.

Serveer je dit als voorgerecht, geef er dan een klein broodje bij.