TIP :Savonds van de knabbels afblijven!! Lees dit!

Tja en dat is nou juist mijn zwakke punt, die pinda’s in de trommel. enzo.. gevonden op internet.. Mijn moeilijke moment wat betreft lijnen is ‘s avonds, dan moet ik gewoon wat te knabbelen hebben. Zijn rozijnen een goed alternatief voor chips? Hebben jullie, behalve rauwkost, nog goede alternatieven voor chips, zodat ik ‘s avond voor een gezonde snack kan gaan?In ieder geval een opmerking: als je ‘s avonds veel trek hebt, kijk dan ook even of je tijdens het avondeten wel genoeg eet. Anders blijf je daarna dooreten!
En dan iets over wat je kunt eten ‘s avonds… vette dingen leveren altijd de meeste calorieen op, dus rozijnen zijn handiger dan chips. Je zou ook eens kunnen zoeken naar een vetarme soort popcorn. Ik vind magnetronpopcorn zelf lekker en dat is volgens mij vetarm. Kijk maar eens op een verpakking. Rauwkost is natuurlijk prima, al helpt dat niet als je zin hebt in vet en zoet. Je kunt ook thee of koffie (zonder suiker) of vruchtensap drinken als je zin hebt om iets te nemen. En je kunt nog denken aan iets als knackebrot met (magere) smeerkaas. Je kunt vast nog meer verzinnen!
Je vertelt niet of er nog speciale redenen zijn dat je ‘s avonds het meeste last krijgt van zin in een snack. Is dat het moment dat je alleen bent of dat je weinig te doen hebt? Als je de achterliggende reden een beetje door hebt, kan dat ook helpen. Dan kun je bijvoorbeeld meer actieve dingen gaan doen ‘s avonds of iets met mensen afspreken.

2 Reacties

 1. Wendy,

  Probeer eens Japanse mix. Daar zit bijna geen calorie in en ze zijn erg gevarieerd.

  Eric

 2. erie_fraters

  28 juni 2001 at 13:51

  Ik heb je artikel favoriet gezet.

  Vrg., Erie

Geef een reactie