Wie is de winnaar van de recensiewedstrijd in juli en wint een drie gangen diner voor twee personen met huisaperitief en een fles huiswijn bij Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel?
Uit de vele inzendingen is de volgende selectie gemaakt:

jomoka is volgens ons de terechte winnaar van het diner voor twee. In haar recensie doet ze verslag van een gastronomisch arrangement. Het doel was een weekeinde dat in het teken stond van lekker eten, wandelen en het liefst niet te ver van huis. Een terugkerend samenzijn met drie koppels. Doordat jomoka o.a. beschrijft wat ze heeft gegeten en ingaat op de deskundigheid van de maitre, krijg je een compleet beeld van deze locatie. Gebaseerd op persoonlijke ervaringen waar ook andere Smulwebleden, getuige reacties op deze recensie, direct op durven te bouwen. "Klinkt bijzonder goed Monique, dit is een adres om te onthouden, aldus Smulweblid Anne.

Op heldere wijze deelt jomoka haar ervaringen in hotel restaurant Geerts te Westerlo. Zij wordt daarvoor binnenkort samen met een tafelgenoot in de watten gelegd bij Brasserie Paardenburg! We feliciteren haar met dit gewonnen diner voor twee en wensen hen een heerlijk verblijf in het prachtige Ouderkerk aan de Amstel toe.

Klik hier voor de winnende recensie van jomoka

In augustus maken de leden van Smulweb kans op een vier gangen diner mét wijnarrangement bij `t Schulten Hues te Zutphen. Bekroond met een Michelinster. Hier vind je meer informatie over de recensiewedstrijd van augustus