Na de feestelijke opening van Librije`s Hotel op 25 mei, heeft ook Librije`s Atelier, de kook- en wijnschool van restaurant De Librije haar eerste cursisten mogen ontvangen. De eerste gasten spreken van een bijzondere ervaring; Puur genieten. Kennismaken met de Librije-filosofie
Librije`s Atelier is ondergebracht in het 20 suites rijke Librije`s Hotel, dat gehuisvest is in Zwolle`s monumentale voormalige Huis van Bewaring. In deze unieke omgeving kunt samen met uw gasten genieten van een keur aan gastronomische groepsarrangementen met mooie combinaties van eten, drinken en gastvrijheid. In een ongedwongen sfeer maakt u kennis met de filosofie van Jonnie en Thérèse Boer, dit onder begeleiding van uitstekende docenten.

Voormalige gevangeniskeuken
De kookschool bevindt zich in de voormalige gevangeniskeuken. Gezamenlijk bereidt u aan het grote kookeiland diverse gerechten. Vervolgens geniet u van de door u zelf bereide gerechten aan de grote tafel, onder het genot van zorgvuldig gekozen wijn. Het wijnatelier bevindt zich in de sfeervolle gewelfde kelders waar u gewapend met pen, papier en spuugbak deelneemt aan één van de wijnproeverijen of leert wat de invloed is van wijn&spijs en hoe deze combinatie te maken. Juist om deze combinaties staat restaurant De Librije immers bekend.

De workshops
Voordat u voor een lunch of diner plaatsneemt in één van de restaurants; De Librije, Librije`s Zusje of Koperen Kees is onze 2,5 uur durende workshop Puur Genieten een mooie suggestie. Zo neemt u deel aan een kleine wijnproeverij en maakt u zelf een aantal hapjes. Waarna u deze gezamenlijk nuttigt met een mooi glas wijn op het prachtige terras of in de gezellige kelder. Maar ook voor of na een bijeenkomst of presentatie biedt Librije`s Atelier een interessant programma. Denkt u aan onze workshop Proef onze Service. Hier behandelen wij onder het genot van diverse hapjes en een drankje diverse wetenswaardigheden op het vlak van gastvrijheid, etiquette, (inter-) nationale tafelmanieren en eetgewoontes, wijnetiquette en nog veel meer. Zodat u als goede gastheer/vrouw uw (zakelijke) gasten kunt ontvangen.

Meer informatie vind je op de pagina van Librije`s atelier

Met gastronomische groet,

mede namens Jonnie en Thérèse Boer, Geralda Joziasse `Schoolhoofd` Librije`s Atelier