Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Win twee kaarten voor Rosé aan Zee

28 juni 2008
Rosé aan Zee
Mango`s, Zandvoort


Tien jaar geleden werd er nauwelijks rosé gedronken, tegenwoordig heeft in de zomer één op de vier glazen wijn een roze kleur. Hoe zal dat over tien jaar zijn? Het zijn voornamelijk vrouwen die rosé drinken, slechts één op de vier rosédrinkers is man. Maar de heren beginnen de rosé te ontdekken. Geen wonder, want er zijn inmiddels duizenden rosés op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Er is veel variëteit in smaak, kwaliteit en prijs. Rosé is echt niet meer `een roseetje`.

Misschien helpt Rosé aan Zee de mannen over de streep? Daar staan zaterdag 28 juni 150 verschillende rosés op de proeftafels van Mango`s aan het Zandvoortse strand. Aan het einde van de dag worden de rosés gecombineerd met lekkere gerechten van de barbecue.

Bezoek dit evenement met korting
Bezoekers van Smulweb krijgen maar liefst € 7,50 korting op de entreeprijs en betalen € 37,50.
Klik hier voor meer informatie en Smulwebkorting.

Bezoek dit evenement gratis
Smulweb heeft de hand weten te leggen op 2×2 VIP kaarten voor dit evenement! Wil je kans maken op deze kaarten? Stuur dan uiterlijk op woensdag 18 juni een email met als onderwerp `Rosé aan zee` en daarin je emailadres naar mail@smulweb.nl.

De winnaars van de VIP-kaarten zijn geworden:
Liesbeth Petersen
Marjan uit Krommenie

1 Reactie

  1. wat toch weer een leuke actie! Je bent een topper hoor met die geweldige ondernemerslust extra“s te bieden voor smulwebbers! Dat waarderen we, en ga alsjeblieft zo door! (wat moeten we toch zonder jou?) Liefs met een dikke knuffel van een blije vaste bezoeker!

Geef een reactie