Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Bakken, stoven, pocheren en meer

Zo bereid je vis; alle bereidingswijzen per vissoort Deze tabel hoort thuis in elke keuken. Je vindt van alle vissoorten hoe je ze kunt bereiden. Bereidingstijden
Onderstaand is een overzicht van de bereidingstijden voor vis. Hierbij is uitgegaan van een ovenstand van 200 °C, een magnetronstand van 300 à 400 Watt. De aangegeven bereidingstijd is in minuten. De stoomtijd bij de verse filets is op basis van 2 cm dikte van de vis.

12 Reacties

  1. Heel erg bedankt voor dit tabel, reuze handig

  2. estherbakermans

    23 oktober 2012 at 11:23

    dank je
    groetjes esther

  3. Beetje late reactie, maar prima lijstje. Bedankt!Desiree

  4. Top! Bedankt.
    Anna

  5. lekker makkelijk en handig.onze dank hiervoor, tooske

  6. Heel handig. Bedankt, Petra

  7. handig dat overzicht over visbereiding, graag ook een overzicht wanneer bepaalde vis lekker is (schol na de paaitijd droog en niet lekker. )

  8. heb dit artikel voor een collegaatje geprint. ze was er heel blij mee, groetjes Ruth

  9. Heel handig. Ik heb het op mijn pagina gezet. Groetjes Stiny26 (Micky)

  10. Dat is nu eens handig, daar heb je wat aan.
    Complimenten, Frans Koster

  11. Ik mis de tijd die vis nodig heeft om hem/haar te wokken. En (ahum) garnalen en mosselen zijn geen vis maar schaal- en schelpdieren.

  12. zeer bruikbaar, ik neem he mee voor mijn vechtgenoot haha groetjes anita

Geef een reactie