Win twee vrijkaarten voor Klassiek Europa dat op zondag 14 oktober 2007 plaats zal vinden! Zondag 14 oktober 2007 organiseert Perswijn voor de vijfde keer een toonaangevende proeverij van Europese wijnen onder de naam Klassiek Europa. Op dit grote proefevenement, dat plaats zal vinden in het Palace Hotel te Noordwijk, zullen meer dan 300 verschillende wijnen op de proeftafels staan.

De klassieke wijnlanden van Europa zijn weer in opkomst. Een groei van de import van met name Franse wijnen was in 2006 na jaren van daling zichtbaar. Behalve de weer stijgende populariteit wordt bovendien de grote variatie aan wijnen getoond. En alles is te proeven! Wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië, maar ook uit Griekenland, Duitsland, Oostenrijk en Portugal. De bezoekers kunnen kennismaken met zeer uiteenlopende wijnen van grote kwaliteit.
Voor de bezoekers is er een wijnproefwedstrijd met als hoofdprijs een Cazebonne-wijnreis voor twee personen naar Bordeaux. Ook zullen er verschillende wedstrijden en speciale proeverijen zijn, waar men als geïnteresseerde proever aan mee kan doen

Smulweb geeft 15 x 2 kaarten voor dit evenement (anders €14,50 euro per kaart) weg aan de personen die drie vragen juist beantwoorden!

Klik hier voor de prijsvraag en win twee kaarten!!