Verras je moeder met een mooi culinair cadeau en maak gebruik van de aantrekkelijke inruilactie bij Cook&Co kookwinkels. Ruil je oude zout of pepermolen in bij één van de Cook & Co winkels en ontvang € 5,- kassakorting op de aankoop van een nieuwe Precision molen of Precision cadeauset. Deze speciale Moederdagactie is geldig van 16 april t/m 13 mei 2012.

De Precision molens van het kwaliteitsmerk Cole & Mason hebben een nieuw revolutionair maalsysteem, dat optimale smaak en maaldikte geeft, dat je per gerecht kunt aanpassen. Zo is een fijnere maling geschikt voor delicate gerechten als soep en salades, terwijl een grovere maling beter past bij de intense smaak van biefstuk, vis of pastagerechten. Met een Precision molen geef je een echt nieuw en trendy cadeau dat past in iedere keuken en extra smaak geeft aan ieder gerecht.

De Precision molens zijn vanaf € 11,95 verkrijgbaar in verschillende fraaie design modellen en de Crystal cadeauset voor € 33,95 bij de Cook&Co winkels.

De inruilactie loopt van 16 april tot 13 mei 2012 (zolang de voorraad strekt). Kijk op www.cook&co.nl voor een kookwinkel bij jou in de buurt.