Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Smulweb`s Grote Weggeef Show

In het Smulweb Magazine Aan Tafel vind je op blz. 44 prachtige prijzen. Elke maand wordt er een nieuwe prijs weggeven! Elke 1e van de maand vind je op deze pagina een nieuwe prijs.

Miele workshop Bangkok Street Food voor 2 personen t.w.v. 170,-

Alles leren over de Thaise keuken? Tijdens de culinaire workshop `Bangkok Street Food` in het Miele Culinairy Institute leer je de geheimen uit de Thaise keuken. De workshop vindt plaats op 17 februari.

Waarom wil jij deze prijs winnen? Geef een reactie op dit artikel. Onder alle reacties verloten we de prijs van deze maand! Meedoen kan t/m 31 januari.

27 Reacties

 1. h.zeevaarders

  27 januari 2012 at 10:46

  Ik ga niet naar Bangkok, maar zo komt Bangkok wel naar mij. Laat mij Bangkok ontdekken via mijn smaakpapillen, wat een heerlijke manier..en hoeveel mensen laat ik ook meegenieten als ik na deze workshop de heerlijkste hapjes voor hun maak!

 2. Thais koken geeft mij altijd zoeen vrolijk en zomers gevoel, door de frisheid, aparte groente en lekker vers fruit.vooral street Food, dat eet zo gezellig met ze alle.Ik zou graag wat recepten willen leren, om deze gezellig met en voor mijn familie te maken.

 3. De thaise keuken is kleurrijk, vers en smakelijk. Vorige week nog bij Rung in Arnhem heerlijk gesmuld van een Thais gerecht. Heb wel wat Thaise recepten, maar in een workshop leer je vast meer.

 4. de lekkerste sate die ik ooit gegeten heb was in een thais restaurant in Antwerpen dat al lang niet meer bestaat. Zo zou ik ook sate willen maken

 5. De thaise keuken is een mooie keuken heb ik gehoord, met veel verse kruiden groenten en niet te vergeten de verschillende pepers. Zelf kook ik al vele jaren, maar thais heb ik nog nooit gekookt. Dit lijkt mij de kans om in de thaise keuken te kijken en te genieten van de verschillende kooktechnieken en verschillende smaken. Leuke actie van smulweb

 6. Sinds ik voor de hond en kat zo gezond en vers mogelijk eten voor wil schotelen (barf) ben ik zelf ook meer met verse producten gaan koken. Dat het zo lekker en vers is ben ik ook aan het experimenteren met smaken. De thaise keuken is (nog) te hoog gegrepen. Met zo`n workshop krijg je de de kans om de lekkerste combinaties te ontdekken.

 7. Ben liefhebber van de Thaise keuken. Puur en goed voor de slanke lijn. Vooral street food lijkt me leuk om te maken.
  Marieke

 8. Ik heb sinds kort een nieuwe keuken en ben benieuwd of de recepten ook te doen zijn op inductie.

 9. Thaise keuken….wij zijn er helemaal verliefd op! Een culinaire workshop hebben we nog nooit gedaan, wij experimenteren altijd zelf…maar de kneepjes leren lijkt ons echt een fantastisch begin van een smakelijk en avontuurlijk 2012!!

 10. Ik ben heel benieuwd! Ik kook nooit Thais terwijl het er altijd zo lekker en smaakvol uitziet…

 11. Ik zou dit graag doen om meer te weten te komen over de oosterse keuken .Er zijn zoveel mogelijkheden en wij europeanen blijven steken op het bekende en dat zou ik graag willen doorbreken .Dus samen met een vriend of vriendin het lekkerste van de thaise keuken naar boven halen onder profesionele begeleiding.

 12. Thais eten vind ik vaak te pittig. Graag zou ik leren om beter Thais te koken zonder dat de vlammen mij uitslaan. Ik krijg nl blaren op mijn lip van rode peper en te pittig kan ook een migraineaanval uitlokken, bij mij dan.Samen met mijn vriendin, die nogal van het uitproberen is en zelf recepten bedenken, zou ik heel graag meedoen.

 13. Op 1 februari krijg ik mijn nieuwe heup en zal ik de komende tijd niet kunnen koken. Dat zal mijn man gaan doen. Mijn dochtertje riep meteen "O nee, dan eten we iedere dag spaghetti!" Je begrijpt mijn man zijn kookkunsten gaan niet verder dan spaghetti uit een potje en aardappelen met boontjes gaat ook nog wel. Het zou heel leuk zijn als hij een kookworkshop kan doen. Dan hebben we deze periode toch iets anders op tafel :-)

 14. De vriend van mijn dochter komt uit Thailand. Hij is geadopteerd. Hij is zo Hollands als het maar kan. Met de Thaise keuken is hij niet bekend. En het lijkt mij eens leuk om hem een lekkere orginele Thais menu voor te zetten. Maar dan moet ik wel weten hoe ik dit moet klaarmaken! Zo een workshop lijkt mij dan wel handig.

 15. Ik ben niet zo bekend met het koken van de Thaise keuken. Veel onbekende kruiden, bang dat het te scherp wordt. Een workshop kan me over de angst heen helpen want het is wel een gezonde keuken en ik heb wel eens Thais gegeten en dat was erg lekker.

 16. Wouw De Thaise Keuken.Dat Lijkt Mij Echt Leuk om de azië Keuken Te leren met een workshop. Zeer lekkere pittige gerechten mmmmmmmmmmmmm Heerlijk.Dat Zal ik graag willen leren hoe ik die gerechten moet koken en of bakken of wokken is mooi man.

 17. Een nieuw jaar beginnen met nieuwe gerechten….hoe kan dat beter door ze te leren maken tijdens een kookworkshop… De Thaise keuken is razend interessant, met leuke, vreemde ingrediënten ….hier zou ik heel graag mee willen leren werken!!

 18. Koken voor mezelf en voor anderen interesseert me. Ik vind het super om in de keuken te staan.. Alleen omdat we thuis bijna altijd hollandse pot eten kan ik nog wel heel erg veel ervaring opdoen over het koken in andere buitenlandse keukens.. De Thaise keuken lijkt me een erg leuke uitdaging.. het eten ziet er altijd heerlijk uit, en zou wel willen dat ik dit zelf ook zo lekker kan bereiden!!

 19. We gaan ieder jaar naar Thailand op vakantie en we hebben zelfs plannen om daar te gaan wonen. Thais koken is dan natuurlijk een must dus het lijkt me heerlijk om dat tijdens de workshop te leren. Helaas valt de datum van de workshop niet gunstig voor ons want we zitten dan in Thailand. :-D Ik wens iedereen die meedoet heel veel succes! Mocht je nog nooit in Thailand geweest zijn; Ga! Het is daar zo geweldig en het eten is super!

 20. Mijn man is voor zaken meerdere keren in Thailand geweest en spreekt zeer lovend over de thaise keuken. Ik ben er jammer genoeg nog nooit geweest maar wil wel graag zo leren kopen, vooral na het horen van al die heerlijke verhalen !

 21. Ik Kom nooit in de verre landen Europa is ons ver genoeg
  Maar door het koken probeer ik wel in andere landen te komen
  door te proeven
  maar dan voor de kneepjes heb ik de workshop nodig

 22. Vorig jaar in thailand geweest en daar heerlijk gegeten! Vooral het eten op straat is verrassend en lekker! Ik zou het graag ook thuis klaarmaken, maar daar heb ik deze workshop wel voor nodig!

 23. Thais eten vind ik altijd zo lekker ruiken. Het lijkt me fantastisch om dat te leren klaarmaken.

 24. 12 jaar geleden had ik het geluk om in Thailand van het heerlijke eten te genieten. Heerlijke springrolls en andere lekkernijen kon je zo op straat kopen. Maar de smaken…ongeloofelijk fantastisch lekker! Dol geworden op koriander door de thaise keuken. Nu probeer ik thuis wel eens thais te koken alleen lukt het me nog niet zo goed. Daarom ben ik enorm nieuwsgierig naar deze workshop. En hopelijk mag ik de workshop meemaken. Dat zou een feestje zijn!!!

 25. Thais eten is heerlijk, maar naar mijn idee lastiger te maken. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen. Ik zou het erg graag willen leren en wat is nou leuker dan dit te leren middels een workshop! Geweldig!

 26. Leuk! Ik hou van thais eten, maar weet niet zo goed hoe of wat, dit zou ideaal zijn!

 27. Koken uit kookboeken is leuk, maar het is nog veel leuker om te koken wat mensen op straat eten. Helaas zit het er voorlopig niet in om dat in Bangkok zelf te ondervinden, dus dit lijkt me een goed alternatief.

Geef een reactie