Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Win een Wellant partjessnijder

Wellant geeft 50 vliegensvlugge partjessnijders weg. Uitermate precies en uitgekiend gaat hij te werk, reuze handig! In mum van tijd ligt jouw sappige appel perfect gesneden, zonder klokhuis, in acht lekkere stukjes op je bord.

Wat moet je doen?

Wil jij er een winnen? Het enige dat je hoeft te doen is één van de recepten van Wellant Appels bewaren / favoriet zetten.

Het beste uit de natuur

Wellant kent een rustige groeiperiode, waarin hij het beste van de natuur tot zich neemt. Het resultaat is een bijzondere appel met een uitgesproken smaak en een robuust formaat. In grootte, intense smaak, fruitige geur en aroma overtreft hij dan ook alle andere appels. Een ware en uitzonderlijke appel voor de echte `connaisseurs`.

Fijnproevers vragen zich wel eens af waar de goedsmakende appelrassen van vroeger zijn gebleven? Maar gelukkig bestaan ze nog: die heerlijke oer-appels. Wellant is de naam. Met recht een echte oer-appel. En zijn oorsprong ligt in Nederland.

Duurzame appel

Wellant mag alleen in de meest optimale regio`s geteeld worden, waardoor de perfecte smaak en hoge kwaliteit gewaarborgd is. De teelt van Wellant wordt intensief begeleid door teeltvoorlichters. Een continue kwaliteitstoezicht en de strenge wettelijke normen resulteren dan ook in een volmaakte appel. Dat valt niet altijd mee, Wellant bloeit en groeit immers in de natuur, maar de fruitteler spant zich maximaal in. Hij beseft immers heel goed dat zijn product bestemd is voor de bewuste consument en hij alle belang heeft bij een duurzame werk- en leefomgeving.

Home Recepten Kookboeken