Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Wat is het leukste restaurant? Stem en win een diner bij Parkheuvel!

Wat is het leukste restaurant in jouw provincie? Zie jij een restaurant in onderstaande lijst dat leuk is? Stem erop en wie weet wordt het restaurant de leukste van de provincie. Met je stem maak je kans op een compleet verzorgd diner voor vier personen bij tweesterren restaurant Parkheuvel. [artikel_img width=100]https://images.smulweb.nl/artikelen/178150/low_res/Schermafbeelding_2011-10-24_om_17.44.58.png[/artikel_img] Wij selecteerden de drie populairste restaurants op het internet en willen graag van jou weten welk restaurant de titel `De leukste van` verdient. Het restaurant waar je graag komt, de kinderen het altijd naar hun zin hebben of waar je echt waar voor je geld krijgt. Stem op jouw favoriet en wie weet wordt het de leukste van de provincie. In het Smulweb Magazine worden de winnaars bekend gemaakt.

[artikel_img width=100]https://images.smulweb.nl/artikelen/178150/low_res/Picture_619.jpg[/artikel_img]Stem en maak kans een diner bij 2-sterren restaurant Parkheuvel
Met je stem maak je bovendien kans op een compleet verzorgde lunch of diner bij het beste restaurant van Rotterdam: restaurant Parkheuvel. De winnaar mag met totaal vier personen naar dit toprestaurant en krijgt een compleet verzorgde middag of avond. Een echte belevenis!

Zie jij een leuk restaurant in deze lijst? Stem erop door te klikken of mail je favoriete restaurant(s) naar mail@smulweb.nl. Stemmen kan tot en met vrijdag 28 oktober.

De stemming is gesloten!

12 Reacties

 1. nicolebultnuis

  31 oktober 2011 at 00:25

  t Regthuys gefeliciteerd met jullie eertste plaats , ik had ook niet anders verwacht .

 2. Ik wil Restaurant `t Regthuys feliciteren met het behalen van de eerste plaats voor de provincie Groningen. Geheel terecht natuurlijk. Kunt er heerlijk eten en het is er altijd gezellig.

 3. De stembus is sinds vrijdag gesloten, alles wat daarna is binnengekomen rekenen we helaas niet meer mee. Overigens hebben we ook heel veel reacties per e-mail gehad. De winnaars houden we nog even geheim… Groeten Meta

 4. Hoe is het mogelijk dat mensen nog kunnen stemmen na 00:00, dit is eigenlijk oneerlijk, of tellen deze stemmen niet mee ?

 5. Gefeliciteerd, "En Verre, Zwijndrecht" met de overwinning van maar liefst 117 punten.

 6. Afgelopen dinsdag nog in Auberge St Hubert te Anderen (Drenthe) wezen eten. We hebben daar een hele leuke avond gehad en het eten was erg lekker. Zeker een goede prijs / kwaliteit verhouding! Groeten Marco

 7. mauritsenole92

  25 oktober 2011 at 14:07

  Ja, ik wel (gegeten bedoel ik). Bij En Verre, Parkheuvel, De Bernisser Molen, Beyerick, De Boeie, Huize Molenaar, De Lindenhof, l`Auberge en `t Koetshuis.

 8. Ik ook inderdaad een paar bij naam, maar heb nooit ergens gegeten. Misschien in de toekomst. Groetjes, Ellen

 9. Nou, eerlijk gezegd kan ik nergens een keus maken. Ik ben benieuwd wie dat wel kan want dat wil dan zeggen dat je ze alle drie per provincie moet kennen. Eerlijk gezegd ken ik er maar 5 van naam maar ik heb nergens ooit gegeten, jullie wel?

 10. moeilijk hoor, ik ken ze niet allemaal, groetjes Ad

 11. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Gr. John golsteijn.

Geef een reactie