Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

De redactie test…

Een nieuwe rubriek! Als eerste testen we de Magimix: de eerste doorzichtige broodrooster. Kundig, keihard en meedogenloos. Dat is de Smulweb Redactie Test. Waarom een doorzichtige broodrooster zul je je afvragen? Omdat ook in de wereld van geroosterde boterhammen geldt dat smaken verschillen. Wil de een zijn boterham op het zwartgeblakerde af, wil de ander dat zijn broodje net een gouden glansje heeft. Met de doorzichtige broodrooster ZIE je wanneer jouw boterham perfect is. En dat wilden we meemaken.

Op een stralende dinsdagmiddag zit de hele redactie gespannen klaar: de eerste twee sneetjes gaan er in. Het is even draaien aan de knoppen en hier en daar wat klikken voor je weet wat er precies gaat gebeuren. Een aanrader is dan ook om de korte handleiding even door te nemen, dan weet je wat je doet. De eerste twee broodjes komen, zoals gewenst, goudbruin naar boven en smaken knapperig krokant. Bij de volgende lading letten we iets minder op en de bammetjes kleuren zodoende wat donkerder… even goed instellen!

De Magimix is wat aan de prijs (€249,-) maar dan hoef je hem ook nooit meer op te bergen want deze doorzichtige knaap is een lust voor het oog en maakt van elke keuken plots een culinaire werkplaats.

`Zou ie al klaar zijn?` is voortaan een overbodige vraag. De Magimix scoort een welverdiende 8 op de Smulweb Redactie Test Meter.

Te koop bij de betere kookwinkel en warenhuizen.1 Reactie

  1. mauritsenole92

    28 april 2010 at 09:55

    Het is toch het broodrooster, ook al is hij doorzichtig? Wat een geld trouwens voor een broodrooster!

Geef een reactie