Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Win het kookboek 'Bijzonder Boursin'

Houd je van koken met kruidenroomkaas? Dan is dit kookboek een must-have! Smulweb mag 25 exemplaren 'Bijzonder Boursin' weggeven. In dit kookboek staan de populairste kruidenroomkaas recepten van Nederland. 1000 Boursin-liefhebbers stuurden hun lekkerste recept in, hieruit zijn 18 bijzondere recepten geselecteerd, gefotografeerd en prachtig vermeld in dit speciale kookboek. Kritische selectie
Het was geen eenvoudige opgave de definitieve keuze te maken. De professionele jury die bestond uit Karin Luiten (Koken met Karin en Trouw), vinoloog Harold Hamersma en Carin Leenders de Vries (Algemeen Dagblad) had zijn handen vol aan alle inzendingen, maar hebben uiteindelijk achttien winnende recepten kunnen selecteren die in het 96-pagina tellende Bijzonder Boursin kookboek zijn opgenomen. “De inzendingen hebben onze verwachtingen overtroffen – zowel in 'smaak' als variatie – en daarom was het ook moeilijk een winnende selectie te maken.” vertelt Carin Leenders de Vries. Harold Hamersma die in het boek de lezers adviseert over de juiste wijn bij het gerecht, is een zelfde mening toegedaan: “Omdat er met verschillende ingrediënten is gewerkt, is er aan ieder recept een specifieke wijn toegekend. De variatiemogelijkheden met Boursin én wijn zijn daarmee onuitputtelijk.”

Win het kookboek!
Het kookboek Bijzonder Boursin telt 36 heerlijke recepten en is tot 31 januari bij Bruna verkrijgbaar na aankoop van 3 actieverpakkingen Boursin. Meer informatie over de actie vind je op de site van Boursin. Smulweb mag van Boursin 25 exemplaren weggeven. Wil jij ook kans maken op een exemplaar? Vul dan hier je gegevens in en wie weet ontvang jij binnenkort dit bijzondere kookboek!

{module.actie|(id=19)}

Winnaars krijgen per e-mail bericht.

3 Reacties

 1. @Herman, leuk dat je zo enthousiast bent! Boursin selecteert de uiteindelijke winnaars, als je je favoriete gerecht met Boursin ook invult, wordt je winkans vergroot.

  @greet8 de actie met de bonnen is van Boursin hier kan ik helaas niets in doen. Ik raad je aan om gewoon mee te doen en je favoriete recept met Boursin op te geven.

  Jullie ook de beste wensen voor 2010. Veel succes! Groeten Meta

 2. Ja, hier is ook een reactie van mij, Ik heb op de t.v gezien van deze reclame, 3 verpakkingen kopen,en dan met de bon naar een bruna winkel, ik woon in Heerlen, en in Heerlen en omstreken is geen bruna winkel te vinden. Ik zou al naar Geleen of Sittard moeten gaan, om het kookboekje te bemachtigen.Dus als in in de prijzen val zou ik heel erg blij zijn. Ik wil alsnog de rekening naar jullie opsturen van de drie kuipjes. Ik wens ook iedereen die dit leest een heel gezond en gelukkig 2010. Groetjes Greetje

 3. herman.hietbrink

  31 december 2009 at 17:58

  Weer een erg goed en leuk initiatief van de redactie! Chapeau!

  Zouden jullie ook nog willen/kunnen vertellen wat de criteria zijn voor het winnen van een dergelijk kookboek?

  Fijne jaarwisseling en een zeer spetterend en succesvol 2010! Herman.

Geef een reactie