Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Slideshow smulwebdiner librije`s zusje

12 november was het eerste van de vier Smulwebdiners bij Librije's Zusje. Na een aperitief in de binnentuin en een rondleiding door het prachtige pand 'Het Spinhuis', gingen we aan tafel. Daar begon het diner met verschillende mondvermaakjes waar De Librije bekend om staat. Na deze kleine lekkernijen werden we verwend met wijnen en vier heerlijke gerechten uit de keuken van Alwin Leemhuis. Aan de tafels werd druk gepraat met bekenden en onbekenden. Het diner werd afgesloten in de overdekte binnentuin waar Jonnie en Therese Boer aanwezig waren. Vol enthousiasme werden zij ontvangen en gingen met iedereen op de foto. Zelfs het personeel van Librije's Zusje sprak na afloop met veel plezier over de gezellige avond; 'mensen liepen allemaal met een glimlach rond'.

[fotos_librije_12_november]
Kijk hier voor de foto's van:
18 november
3 december
8 december

2 Reacties

  1. Sluit mij aan bij de vorige schrijver. Topavond gehad. Ook leuke tafelschikking. We kijken uit naar het volgende diner…!

  2. Wij willen graag smulweb bedanken voor dit bijzonder geslaagde initiatief. Niet alleen het eten en de lokatie waren perfect, metname ook het kennismaken met volslagen vreemde mensen met een passie voor culinair genieten heeft veel bijgedragen aan dit succes.

Geef een reactie