Restaurant Sophia in Amsterdam komt met iets nieuws. Het restaurant introduceert de Taste of Wine by Sophia en mikt daarbij op nieuwsgierige liefhebbers van een goed glas wijn en een mooi klein hapje die niet de hele avond de tijd hebben. Een woordvoerder van het restaurant van de HME Group, de restaurantgroep met onder andere culinair directeur Ron Blaauw, laat weten dat er steeds meer behoefte is aan een kort bezoek.

Happy Hour
Daarom is de Taste of Wine by Sophia geïntroduceerd. Dit houdt is dat het avond tussen 18.00 en 22.00 uur voor gasten mogelijk is om kleine hapjes met bijpassende wijnen te selecteren. Daarbij wordt het thema regelmatig anders ingevuld.

Zo is er op maandag en dinsdag bijvoorbeeld gratis Free Taste en op vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur Happy Hour. De wijnen komen uit de hele wereld, de gerechten uit de keuken van chef-kok Barry de Back.

Ook lunch en diner
Met de Taste of Wine by Sophia richt het restaurant zich op de nieuwsgierige liefhebber van een goed glas wijn en een mooi klein hapje die wel wil genieten maar niet de hele avond tijd heeft.

Sophia merkte dat er steeds meer behoefte was aan een kort bezoek, zo laat Joyce Mooren van Sophia weten. Restaurant Sophia blijft gewoon open voor lunch en diner.