Johan Kersten heeft zijn aandelen van Restaurant Cocktailbar Diga in Amsterdam verkocht. De ondernemer gaat zich weer volledig richten op Mixology Catering & Brand Building. Kersten laat weten niet elke dag hetzelfde werk te willen. `Ik ben nogal een prestatiegericht mannetje en wil graag keer op keer iets moois neerzetten. Daarom heb ik besloten me weer te richten op mijn andere bedrijf, Mixology`, aldus Kersten, die aangeeft dat Diga doorgaat onder leiding van Pepijn Algra en de pandeigenaar.

Kersten zegt te merken dat in Mixology veel groei zit, `ook toen ik geen acquisitie deed. Nu kan ik me weer volop storten op projectmatig werk, regelmatigere werktijden, meer prestatiedruk, meer afwisseling en vooral meer groeikansen qua ondernemen`.

`Ik ben gelukkig dat ik deze keuze heb gemaakt`, vervolgt Kersten. `Ik werk met allemaal vakidioten. Vaste horeca is leuk, maar de rand eromheen is voor mij nog veel leuker`.