Restaurant Seinpost in Scheveningen verandert van koers. Dit als gevolg van de economische tegenwind. `Terug dus naar de no-nonsense aanpak die we misschien iets zijn kwijtgeraakt de laatste jaren`, zegt eigenaar Edwin van de Goor. Van de Goor spreekt in de nieuwsbrief van Seinpost van een koerswijziging als gevolg van de crisis. `Het is een roerige tijd waarin we leven, die vraagt om snel en adequaat reageren op signalen uit de markt. Dat hebben we goed begrepen en daarom kiezen we nog duidelijker voor creatief en betaalbaar vakmanschap`, laat Van de Goor weten.

De koerswijziging houdt in dat Seinpost een kleinere à la carte kaart heeft. Met natuurlijk wel de toppers zoals tarbot, tong en kreeft, meldt Van de Goor. `Daarnaast serveren we een superbe menu met het beste van wat de markt ons op dat moment biedt. Steeds wisselen en inspelend op de aanvoer en de seizoenen`.

Van de Goor: `Deze koerswijziging betekent dat we onze prijzen kunnen aanpassen zonder dat we ook maar iets hoeven in te leveren van ons sterrenniveau. Zo gaat ons steeds wisselende viergangenmenu 57,50 euro kosten en het driegangenmenu 45 euro. En voor onze vaste gasten hebben we daar maandelijks zeer aantrekkelijke wijnaanbiedingen bij`.