Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, begin dit jaar overgenomen door de HME Group van culinair directeur Ron Blaauw, heeft Andrea Moerdijk aangesteld als nieuwe maître. Moerdijk werkte in het verleden voor Klein Paardenburg en was tot 2006 eigenaresse van Restaurant Zin in Loosdrecht. De in 1965 geboren Moerdijk gaat per 1 augustus aan de slag bij Brasserie Paardenburg. Het restaurant is op 1 februari in handen van de HME Group. Daarvoor was het in bezit van De Engel Groep van Herman den Blijker en ging het door het leven als Restaurant Groot Paardenburg.

In Klein Paardenburg begon Moerdijk haar carrière. Toen nog onder leiding van Ton Fagel. In 1998 nam zij het restaurant over en startte daarnaast, in 1999 in het Amsterdamse Buitenveldert, Restaurant Delikeet.

In 2001 verkocht Moerdijk Klein Paardenburg om in Loosdrecht Restaurant Zin te starten. Moerdijk verkocht Zin in 2006. Delikeet deed ze in 2003 van de hand, maar bleef er tot 2008 in dienst. De laatste tijd reisde Moerdijk met haar gezin maandenlang door Thailand.
Moerdijk verheugt zich op haar job in Ouderkerk aan de Amstel. `Hier is mijn liefde voor de horeca ontstaan. De visie van de HME Group op het gebied van gastvrijheid, passie en vakmanschap, sluit naadloos aan op die van mij`, aldus Moerdijk.

Naast Moerdijk trok Brasserie Paardenburg onlangs nog een maître aan in de persoon van Sander Boef. Verder werkt René Turk sinds

1 juni als general manager van het horecabedrijf. Andrès Delpeut, voormalig chef-kok van De Hoefslag en De Roggebot, is sinds de overname Patron Cuisinier van Brasserie Paardenburg.
Brasserie Paardenburg is gevestigd in een karakteristiek pand in Ouderkerk aan de Amstel, een dorp onder de rook van Amsterdam. De eetgelegenheid serveert klassieke Franse brasseriegerechten en staat culinair onder leiding van Andrès Delpeut en chef-kok Jan-Willem Teunis.