Topkok Jonnie Boer heeft menu's gecreëerd Voor gasten van de First en Business Class op de intercontinentale vluchten vanaf Duitsland. Ongeveer 270.000 keer zullen de door Boer gecreëerde gerechten in de komende twee maanden geserveerd worden in First en Business Class. De passagiers in First Class krijgen bijvoorbeeld een op vanillestokje gegrilde sint-jakobsschelp met witlof, wortelgemberjus en wilde rijst of een met Noordzeegarnalen gevulde tomaat, gemarineerde papaja en gebakken reuzengarnalen met zucchine-aardappelsalade.

De reizigers in Business Class kunnen onder andere genieten van konijnroulade met pesto-aardappelsalade en sinaasappelpompoencompote of een saté van kip en ananas met zoetzure saus en een ratatouillesalade.

Ook op de vluchten naar Duitsland breidt Lufthansa zijn Star Chef-programma verder uit. Drie topchefs uit Zuid-Amerika zullen menu's creëren voor de vluchten van Zuid-Amerika naar Duitsland. Vanaf november maken de Keulse Thomas Bähner van het Grand Hyatt Sao Paulo, de Italiaanse Fabio Brambilla van het Grand Hyatt in Santiago de Chile en de Franse Cyril Cheype van het Park Hyatt in Buenos Aires een jaar lang de menu's voor de First en Business Class klanten.