Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Win voor kerst 2008 de complete bk pannenset t.w.v. € 299,50

We mogen driemaal de complete serie van de BK Exclusief pannenset weggeven! Wil jij je kerstdiner bereiden met een spiksplinternieuwe pannenset? Stuur dan uiterlijk 12 december 2008 een mail naar neeltje@smulweb.nl met de tekst `Ik wil kans maken op de BK Exclusief serie`.

Je maakt kans op de BK Exclusief pannenset
De BK Exclusief serie bestaat uit drie kookpannen, een steelpan en een soeppan. De pannen zijn allen vervaardigd uit roestvrij edelstaal, dat zeer duurzaam is. Ze zijn voorzien van stootvaste glazen doorkijkdeksels. Deze zijn niet alleen decoratief, maar ook nog eens functioneel. Hierdoor kan je het gehele kookproces volgen zonder energieverlies. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen in de vaatwasser.

De Prijswinnaars
De volgende drie personen zijn de winnaars van deze BK Exclusief pannenset serie:
kaatjess
mikruud
ilonka1978

12 Reacties

 1. Ik wil graag een kans maken om zo“n geweldige pannenset van BK te winnen! Dan wordt December ècht een feestmaand! Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling voor allemaal! Rens

 2. Heel graag zou ik kans willen maken op de BK Exclusief serie. Zeker gezien het feit dat ik een nieuwe inductie kookplaat ga krijgen en mijn oude pannen niet meer bruikbaar zullen zijn. Wie weet kan ik straks koken met nieuwe BK pannen op een nieuwe inductieplaat !
  Francis

 3. Ik wil kans maken op de BK Exclusief serie.

 4. Wat een toffe actie!
  Tuurlijk wil ik kans maken om zo“n mooie set te winnen.
  Dan kunnen mijn ikea pannetjes de deur uit.
  Mildred

 5. Sinds ons huwelijk, 22-03-72, maken wij gebruik van een uitgebreide pannenset van BK. Deze pannen konden tot nu toe goed in onze behoefte voorzien, maar ondertussen zijn de sluitingen, de deksels met de schroeven versleten. Ook de aansluiting van de deksels op de pannen is ondertussen niet meer optimaal. Het merk BK is volgens ons een topmerk, hebben de pannenset ook cadeau gegeven aan onze kinderen, die maken er dan ook naar volle tevredenheid gebruik van. Door onze verhuizing moeten we koken op inductie, hiervoor zijn onze oude BK-pannen niet geschikt. Kan ik voor een gereduceerde prijs in het bezit komen van de superieure pannenset van BK?

 6. wij hebben een dochter die een gluten-,suiker- en koemelk vrij dieët moet volgen.
  omdat dat al dat koken voor haar veel van onze pannen vergt hoop ik in aanmerking te komen voor één van de sets.
  Sara

 7. Mijn docher en haar vriend zijn uit elkaar gegaan, hij heeft alles gehouden zodat zij zich terug moet instaleren. Daarom zou het mooi zijn om een BK Exclusief pannenset te winnen voor haar. Zodat ze een nieuw leven kan opstarten.

 8. Mijn dochter is tijdelijk met haar zoontje bij mij ivm huiselijk geweld.
  Ik zou het fijn vinden deze set voor haar te winnen

  Annie cox

 9. `Ik wil kans maken op de BK Exclusief serie`.

 10. Ik zit na mijn scheiding met een paar ouwe pannetjes;zou deze dus heel graag willen winnen

 11. "Ik wil graag kans maken op de BK Exclusief serie".

 12. Toffe actie en geweldige pannenset

Geef een reactie