februari 2006

“dieetdagboek” Lang geleden… En zo is het bij velen , heb ik gemerkt!!!
Bij mij was het zo:de puf kwijt…Zo eenvoudig kan het zijn!
Ik had het gevoel alsof ik 200 kg woog en er minstens 150 van op mijn schouder had zitten.Het werk(vooral de sfeer dan),de rechtzaak ivm met de kids, problemen met zus etc…Het begon zwaar door te wegen! En nu???
Problemen met zus lijken op te lossen, de rechtzaak lijkt beklonken(nog een paar zaken die moeten doorgeworsteld worden-eindstreep is in september maar lijkt steeds meer en meer positief) en het werk?????:Ik zit ergens nieuw!!!!!!!!! Vorige week donderdag kreeg ik telefoon of ik op een gloednieuwe kaai wou beginnen. Nieuwe mensen, nieuwe (onder)baas…Voordeel:(onder)baas zit ook bij ons, dus problemen met personeel schuif ik zo door!!!!Enkel me bezighouden met het werk dus!
Woensdag ben ik er al begonnen. Leuk!:nieuwe bureaus, gloednieuw gebouw, alles overnieuw….Wel meer werk dan vroeger maar dat neem ik er graag bij.

Geloof het of niet maar ben ondertussen al 3 kg af! Doe er niks voor! Zou het dan toch echt kunnen dat je van (teveel) stress kan verdikken????Gewoon door het te hebben, niet door dan meer te eten of te snoepen???? Het lijkt er wel op…En als er mensen zijn die afvallen van stress, zou het andersom ook kunnen h???? Enfin, die 3 kg minder geven me het gevoel of er is al 30 kg af! ;-).

Ondertussen gaat het voor de rest zijn gangetje. Alhoewel Ineke is wel moeten zakken(was ook behoorlijk effe stressy!!).Kind is nu wel weer gelukkig.
Enfin ga nu wel weer proberen om iets meer hier te verschijnen. Nu ik weer \\\”normaal\\\” kan praten (lees schrijven ) toch! ;-) Al was het alleen maar voor mezelf! ;-))).

6 Reacties

 1. Hoe is het met jou? Is het met de lijn, de rechtzaak en het werk?

  Ik ben weer aan het opkrabbelen na een superdip. Het gaat nu best aardig. De aanhouder wint :-)

  Groetjes,
  Richard.

 2. ha meissie! Hoe is het bij jullie?
  Ik kom je even een hele fijne vakantie wensen!! Heel veel groetjes aan de dames!!
  Liefs, Ses

 3. Wat fijn dat je nu beter zit op een nieuwe plek!
  xxx
  Beppie

 4. Van harte met je nieuwe kaai! Wat fijn dat je weer wat happy-er bent!
  Liefs,
  Marida

 5. Wat fijn dat je er weer bent en wat een goede berichten allemaal, fantastisch! Ben heel blij voor je!
  groetjes jart

 6. Ben blij te lezen dat het goed met jullie gaat!

  Zie je nu wel: wie goed doet….:-)))))

  Heel veel liefs en dikke knuffels,

Geef een reactie