Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Groentenstoomtabel

Hoe lang alles moet stomen zie je hier.

Dit is een bijdrage van creachrista ~ andijvie-------25 min.

~ artisjokken----30-40 min.

~ asperges-------20 min.

~ bleekselderij--15 min.

~ bloemkool------15 min.

~ broccoli-------12 min.

~ courgettes-----15-20 min.

~ chinese kool---15 min.

~ champignons----5 min.

~ knolselderij---15 min.

~ maiskolven-----20-30 min.

~ peultjes-------prei

~ prei-----------15 min.

~ rode bieten----20-25 min.

~ groene kool& rode kool- 20 min.

~ schorseneren---25 min.

~ spinazie-------12 min.

~ venkel---------25 min.

~ witlof---------15 min.~ makreel---------10-12 min.

~ kabeljauwfilet--ca. 10 min

~ wijting---------ca.15 min.(in aluminiumfolie)

~ schelvis--------ca.10 min.~ kipfilet-------ca.10 min.(in aluminiumfolie)

~ appel----------5 min.(in stukjes)

~ peren----------5 min. (door midden)

~ aardappels-----ca. 25 min. ( in stukken)

Home Recepten