Verschillende soorten hoe te bereiden Zeevis

Zeebars – gepocheerd, gebakken, gegrilld
Goudbaars – gepocheerd, gebakken, gegrilld
Makreel – gebakken, gegrilld, gerookt,
gestoofd
Sardine – gebakken, geroosterd, gegrilld,
gefrituurd
Schelvis – gestoomd, gebakken
Kabeljauw – gegrilld, gebakken, gestoomd
Zeeduivel – gestoomd, gebakken, gegrilld
Tong – gestoomd, gebraden
Heilbot – gepocheerd, gestoomd, gegrilld
Tarbot – gepocheerd, gebakken, gestoomd
Schol – gestoomd, gebakken
Poon – gebakken, gegrilld

Zoetwatervis

Aal – gepocheerd (blauw), gebakken,
gestoofd
Baars – gebakken
Forel – gepocheerd (blauw), gestoomd,
gebakken
Snoek – gebakken, gestoomd, gepocheerd,
gesauteerd
Karper – gepocheerd (blauw), gestoomd,
gebraden

Weekdieren

Calamaris – gesauteerd, gepocheerd, gegrilld,
gestoofd
Scheermessen- rauw, gestoofd
Mosselen- gekookt, gekookt en gebakken
Oesters – rauw
Octopus – gegrilld, gepocheerd,
gestoofd
Sepia – gesauteerd, gefrituurd
Jacobsmosselen- rauw, gepocheerd, gebakken

Schaaldieren

Kreeft – gekookt, gegrilld en gestoofd
Kreeftgarnalen- gestoomd, gestoofd, gegrilld
Krab – gekookt, gebakken
Scampi’s – gekookt, gegrilld
Zeeegels – rauw