Thinhope 10 juni

dieetdagboek Zondagochtend is mijn vaste weegmoment van de week en …..vandaag wees de schaal 85,5 kg. aan. Een kilo minder dan vorige week. Jippie!
Ik heb het idee dat dit dagboek toch goed voor mij is. Gewoon doorgaan dus.

Ontbijt: 3 sneden bruin brood belegd met rookvlees, slankie smeerkaas en huttenkase,1 zacht gekookt ei, 1 beker koffie en 1 appel.

Ik heb een flink ontbijt genomen want ik ga naar een computerbeurs in Ahoy. Ik zal dus veel lopen en met een goed gevulde maag zal ik niet zo makkelijk verleid worden door allerlei lekkers.

Inderdaad flink veel gelopen vandaag. Ik heb de spullen gekocht die ik op het oog had (o.a. een CD-brander). Nu is alleen nog de vraag. Kan ik hem zelf in mijn PC inbouwen? Als het mij niet lukt zal ik de hulp van een neef inroepen, die is een echte computerwizzard.

Lunch: salade van 1 tomaat, ? komkommer, 20 gr. feta kaas enkele druppels dressing (olijfolie & kruiden).

Diner: 1 portie Chinese bami-soep uit een pakje, 10 garnalenballetjes, verse bieslook. 1 peer.

Ik had geen zin om voor mezelf te koken vandaag. Voor de komende week heb ik nog genoeg porties in de vriezer, dus een rustige zondag gehad.

Ik heb nog een hele berg strijkwerk te doen, dus aan de slag maar weer. Voor vanavond heb ik nog tegoed 1 beker magere yoghurt en wat fruit.

3 Reacties

 1. Hoi, ik ben weer terug van weggeweest!
  En ik zie dat je heel mooi 1 kg. eraf heb
  gekregen!
  Capeau Thinhope! Op naar de volgende ronde kg. eraf!!!

 2. Joepie, je bent je eerste kilo kwijt!!!Geeft moed he!!
  Groetjes Vieke

 3. Gaat de goeie kant op, volhouden he? Succes en groetjes, Adiet

Geef een reactie