Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Workshop Oil and Vinegar

Donderdag 10 november voor de eerste keer een workshop Tapas maken bij Oil and Vinegar in Den Bosch gedaan. In een woord GEWELDIG!! De winkels van Oil and Vinegar zijn sowieso favoriet bij mij, maar nu heb ik zoveel lekker receptjes klaargemaakt. De eigenaar van de winkel geeft de workshops en we waren met 9 personen. Om 18.00u was iedereen binnen en werd de verdeling gemaakt voor groepjes en daarna: aan de slag.

Uiteraard werden veel recepten gemaakt met produkten uit de winkel, maar soms was er maar een kleine toevoeging nodig om een geweldig smaakexplosie te krijgen.

Om 19.15u waren we klaar met koken en kon het grote genieten beginnen. Met z\'n allen aan een grote tafel proeven en genieten van de heerlijke gerechtjes. Daarna kregen we uiteraard de recepten mee naar huis en zijn we met z\'n allen weer naar beneden gegaan de winkel in en was iedereen druk aan het shoppen om thuis deze recepten ook te kunnen maken.

De receptjes van deze avond staan op mijn pagina. Hopelijk beleven anderen er net zoveel plezier van als dat wij gedaan hebben!!

Home Recepten Kookboeken