29 februari 2004

Gisteravond kwam een vriendin eten. Met haar ben ik twee keer naar Portugal geweest, voor de sapkuur. Ze heeft zelf een ernstige vorm van reuma, voor haar is zo’n week zon en niet eten heel erg goed. Na twee dagen ofzo hoeft ze dan geen medicijnen meer te gebruiken! Maar we gaan allebei natuurlijk vooral uit ijdelheid :-) Deze keer gaan we naar Turkije, hetzelfde principe: Alleen sap, beetje sporten en veel luieren. Ik heb er nu al ONTZETTEND VEEL zin in! Waarschijnlijk gaan we 20 juli weg. Dat duurt nog wel lang, dus misschien verwen ik mezelf wel met een paar daagjes iets leuks in de meivakantie.
Het eten was eigenlijk een ramp: ‘s Middags twee broodjes kaas gegeten. Met roomboter natuurlijk… ‘s Avonds heb ik gekookt, pasta met een beetje olijfolie, parmezaan en peper, gegrilde groente, kalfsentrecote en sla. Daarna sorbetijs met bosvruchten. En wijn natuurlijk. Ik zat op zo’n 2000 calorieen. Zucht… Maar het was lekker en ook gezellig, dat is gelukkig nog altijd het belangrijkst.Vanmorgen dus maar niets gegeten en daarna gesport met een andere vriendin, die ook lekker bezig is met afvallen. Ze doet zo’n kuur (ladyline?) in capsules met ozon. Daarbij moet ze gezond eten en ook sporten, dus dat laatste kunnen we gezellig samen doen. Is ook goed voor de motivatie. Ik heb een lekker potje lopen zweten en ga morgen weer. Want ik heb vakantie!
Dus ga ik zo maar eens eten, want inmiddels is het twee uur geweest. Het zal wel een restje pasta met een restje gegrilde groente worden, want ik kook altijd voor een weeshuis. En ik ga niksen vandaag, en Harry lezen, met de katten op de bank. :-)))

1 Reactie

  1. lekker lezen op de bank en gewoon heerlijk niksen!
    Heb in het tijdschrift Gezondheid een advertentie gezien: kuren in Igalo. Het leek me wel wat maar het kostte vanaf ? 1075 voor 2 weken, vliegen incl. kuur en hotel…

    Verder gaat het hier prima wat lijnen betreft, wat kan ik er nu aan toevoegen:-)

    Ilonka

Geef een reactie