Nog een paar kilo!

Nieuwe start van het lijndagboek. Na HEEEEEEL lang ben ik weer eens op smulweb gaan kijken en zag dat er nog heel veel oude bekenden te vinden zijn! Wat leuk zeg, ik heb een paar dagboeken gelezen en krijg er weer inspiratie van. Ik wil zelf graag nog een paar kilo afvallen en hoop dat het weer net zo leuk wordt als vorig jaar. Als jullie me nog willen kennen natuurlijk……is het heel goed gegaan. Na de kuur in Portugal vorige zomer viel ik nog een paar kilo af en bleef zo rond de 70 kilo hangen. In november werden het er 71 en nu zijn het er 72. Ik vind dat het heel goed is gegaan. Ik let nog steeds op mijn eten (magere producten, redelijk veel groente en fruit), maar van sporten komt de laatste maanden helemaal niets meer. Druk…
Ik ben dus niet echt met “de lijn” bezig. Wel heb ik het gevoel dat ik op een min of meer natuurlijk gewicht zit. Toch wil ik graag naar de 68 kilo. Het schrijven van het dagboek, het lezen van de dagboeken van anderen en het bijhouden van wat ik eet met de Eet- en beweegwijzer gaat vast en zeker helpen.

5 Reacties

 1. Ik zag je bij andere dagboekjes staan en kom even een kijkje nemen. Ik ken je niet van vroeger, ben er dus nieuw bijgekomen sindsdien.
  Goed van je dat je zo weinig bijgekomen bent. Met wat nieuwe wilskracht en de steun van de Smullertjes moet het je zeker lukken!
  Groetjes
  Evelyne

 2. Wat leuk dat je er weer bent! Was al benieuwd hoe het met je ging! Zoals je ziet; hier nog steeds the same, haha! Knap van je hoor dat je bijna niet bent aangekomen dit afgelopen half jaar! Ik ben ook weer helemaal in the mood dus we gaan ervoor he! Groetjes van mij, Bernice

 3. Welkom terug! Ja als je eenmaal met een dagboek begint wordt dat toch ook een soort verslaving, maar niet zo’n slechte toch? Knap hoor dat je het gewicht redelijk vasthoudt, blijft toch moeilijk he?
  groetjes jart

 4. Dat gaat wel lukken hoor, die laatste paar kilo’s. Knap trouwens dat je dat gewichtsverlies zo goed hebt kunnen vasthouden. Je bent niet aan het jojo-en geslagen. En je hebt gelijk, je kunt nu beter gelijk weer aan de bel trekken, voor het straks misschien uit de hand loopt. Die 68 ga je zeker halen! Succes meis, en liefs, Adiet

 5. Leuk je weer te zien :-). Dacht laatst nog aan je, hoe het nu met je zou zijn. En zie , hier is ze weer! Maar of we je nog willen??? ;-)
  Je hebt het blijkbaar heel goed gedaan!Die laatste paar kilo, dat moet dan wel lukken.

  Liefs

  Vie

Geef een reactie