Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Lege Kaartjes

In PSP heb ik lekker zitten oefenen en het resultaat zijn allemaal lege kaartjes die iedereen hier op Smullie mag gebruiken. Veel plezier ermee!

Hallo allemaal,

In PSP ben ik nu al een tijdje aan het knutselen om uit te vinden hoe dat programma nou werkt. Inmiddels weet ik denk ik 5% van de functies die het programma te bieden heeft. Steeds leer ik weer een klein dingetje erbij.

Als iemand nog beginner-tips voor PSP heeft dan mag je natuurlijk een berichtje achterlaten! Graag zelfs!

Maar na al dat knutselen en uitproberen in PSP heb ik al heel wat lege kaartjes gemaakt die ik ooit van plan ben te gebruiken, maar het zijn er zoveel en er komen er steeds meer bij... Daarom dacht ik dat het leuk zou zijn om ze in een artikel op Smullie te zetten. Dan kan iedereen hier die het wil ze bekijken en gebruiken. Als je een leuke ziet die je wilt gebruiken zou ik het wel erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!!

En als je nou niet weet hoe je zelf tekst in die kaartjes zet dan wil ik je eventueel wel helpen of er zelf een tekst voor je inzetten.

Veel plezier ermee!!!

Leendert Jan Vis

Disney

Diddle

Heksen

Pimboli

Toread

Winny the Pooh

Forever Friends

Overige

Vleermuisjes

Misschien komen er binnenkort nog wel meer bij, maar tot nu toe is dit het wel zo'n beetje wat ik met PSP gemaakt heb aan kaartjes.

ADIOS!

Home Recepten