Ragout-van-kipdijfilet

In de wintermaanden is het heerlijk om ‘s avonds met wat lekkere hapjes bij het haardvuur te zitten. Deze keer een recept voor kipragout van kipdijfilet en champignons om mini-pasteibakjes mee te vullen. Dit recept is klaar te maken met een gietijzeren pan in de oven, dus na de voorbereiding heb je lekker je handen vrij om andere dingen te doen. Dit recept is lekker als een los hapje, maar kan ook goed als maaltijd gegeten worden in combinatie met bijvoorbeeld witte rijst.

Bekijk het complete recept op Roelfina’s Foodblog!

Over Roelfina’s Foodblog

Roelfina’s Foodblog is een website vol lekkere recepten en ideeën. Ik hou van koken en lekker eten. Met name van redelijk eenvoudig koken, maar wat toch een lekkere maaltijd tot eindresultaat heeft.

Ik ben met deze blog gestart om iedereen te laten delen in mijn smaak van eten. En inmiddels is het voor mijzelf ook een makkelijk naslagwerk, i.p.v. iets in een kookboek terugvinden, kan ik voor mijn huidige top 10 aan gerechten gewoon op mijn eigen blog terecht.

Volg Roelfina’s Foodblog ook via de volgende Social Media kanalen:
Facebook
Instagram
Pinterest
Website