Gevulde eieren

Ons avondeten op zondag bestaat vaak uit verschillende kleine hapjes. Zo kunnen we elke week weer wat andere dingen uitproberen en bovendien is het gewoon erg gezellig om een plateau met bijvoorbeeld carpaccio, gevulde eieren, blokjes kaas, of bladerdeeghapjes te hebben staan.

Vandaag plaats ik hier het recept voor mijn gevulde eieren. Ik vind ze zo zelf altijd heel lekker, en je kan er natuurlijk eindeloos mee variëren. De vulling voor deze eieren bestaat uit eigeel, mayonaise, ketchup, kerrie- en paprikapoeder. Hoe eet jij je gevulde eieren het liefst?

Over Roelfina’s Foodblog

Roelfina’s Foodblog is een website vol lekkere recepten en ideeën. Ik hou van koken en lekker eten. Met name van redelijk eenvoudig koken, maar wat toch een lekkere maaltijd tot eindresultaat heeft.

Ik ben met deze blog gestart om iedereen te laten delen in mijn smaak van eten. En inmiddels is het voor mijzelf ook een makkelijk naslagwerk, i.p.v. iets in een kookboek terugvinden, kan ik voor mijn huidige top 10 aan gerechten gewoon op mijn eigen blog terecht.

Volg Roelfina’s Foodblog ook via de volgende Social Media kanalen:
Facebook
Instagram
Pinterest
Website