Week 9

Ik heb de smaak van het lijnen weer te pakken Het gaat prima, ik houd me prima aan de punten, geen uitschieters en ik val lekker af. Vanmorgen 122,6 kilo, 1,6 kilo lichter dan vorige week donderdag.

Het eten is nog steeds ongeveer hetzelfde, ik probeer iets te minderen met brood, maar als dat niet lukt is dat ook geen ramp. Vanmorgen vier sneetjes knackebrod met 2x jam, ‘s middags vier sneden volkorenbrood met 1x jam en 1x camembert. ‘s Avonds rijst met kip en groenten. Tussendoor nog sinaasappel en mandarijnen. Verder een mini-lion, gekregen bij het hardlopen.

Dit keer een coopertest; het ging beter dan bij de vorige keer, ik ging van een ‘matige’ naar een ‘redelijke’ conditie. Volgende keer hoop ik toch een beetje mijn oude niveau terug te hebben :-)

Zoals het nu gaat mag ik niet klagen. Straks is het starteffect er weer af en verlies ik langzamer gewicht. Maar het gaat nu meer om de manier waarop dan het eindresultaat, en dat is anders dan bij mijn vorige lijnpogingen. Door schade en schande wijs geworden :-))Yes, so far so good, bijna twee weken aan het lijnen en op verwenpartij na gisteren ging alles goed. Gisteren ben ik wezen eten bij een vriendin, en die heeft me verwend met van alles wat lijners beter niet kunnen eten. En ik dacht dat ik genoeg puntenreserve had, dus ik heb me met dat lekkers flink verrekend. Maar ik had toch niet kunnen stoppen, en ik heb weer eens genoten. Dus eigenlijk heb ik geen spijt.

Gisteravond begonnen we met een bladerdeegtaartje met spinazie, kaas, eieren en creme fraiche. Daarnaast een heerlijke salade met kip, kruiden, zure room en bleekselderij. Vervolgens even gewacht, en aangezien ik mocht kiezen gekozen voor aardbeien ipv ijs, niet wetende dat die nog eens versierd zou worden met suiker en een flinke hoop mascarpone. ‘s Avonds verder nog wat chocoladekoekjes.

Ik begon de avond met 9,5 punt, aan het eind waren het er 64,5. Ik mag daar nog drie punten van aftrekken vanwege een wandeling, heb ik een overschot van 29,5 punt. Goed, dit doe ik dus niet iedere dag :-)

Dank je Zarah, voor je leuke reactie :-) Ik denk dat je gelijk hebt. Ik heb mijn streefgewicht inderdaad op de honderd kilo gezet, ik voel me dan goed en ik denk dat ik dat gewicht veel beter aan kan houden dan die negentig die ik eerst probeerde te halen. Door schade en schande wijs geworden eigenlijk :-) En bovendien heb ik geen probleem met wat ‘kussentjes’ hier en daar. Mocht ik van gedachten veranderen kan dat altijd nog.

4 Reacties

 1. Het is al week 10 hoor:-)

  Kom op nou, je maakt ons nieuwsgierigggggggg!

  Liefs, Ilonka

 2. Uitspatting weer gehad en hop weer verder!!
  je kan het wel!!!
  Doei en liefs Germa

 3. Het is maar een ideetje maar het zou mischien wel es handig zijn om je vriendin te vragen om “minder en wat verstandiger” te koken?:-)
  Klinkt allemaal lekker maar om nou in een dag te eten wat je normaal in twee doet:-)
  Oef, arme maag!

  Blij te lezen dat het hier goed gaat.
  Op naar de honderd! Voordat we het weten zijn we op ons streefgewicht. (pff, zeg ik al jaaaaaaaaaaaaren)
  Liefs, Ilonka

 4. Zo te zien ben je weer stevig aan het lijnen,hoeveel wil je er nog af???
  Hopelijk niet te veel want magere mannen zijn echt geen lust voor het oog,vind ik.
  Als ik jouw foto bekijk heb je toch echt geen onaantrekkelijk koppie dus zo rond de 100 kg mag je best wegen,ben je niet supermager en ook niet te dik.

  Toen ik mijn man leerde kennen woog hij trouwens 120 kg in de plus.
  Over het algemeen zijn vrouwen toch liever bij een man die ze eens stevig kunnen knuffelen.

  Succes met het lijnen en dat in goede gezondheid,

  Zarah

Geef een reactie