Op gewicht komen en blijven zonder honger

Yvonne Lemmers heeft met haar Grip Op Koolhydraten (GOK) methode al meer dan 250.000 mensen geholpen om af te vallen met eitwitrijk en koolhydraatbeperkt eten.  In haar nieuwe boek staan 120 recepten en 12 handige weekmenu’s waardoor het plannen van de eetweek nog makkelijker wordt.

Geschikt voor zowel de ervaren GOK’er als de starter om af te vallen en op gewicht te blijven zonder hongergevoel. De methode is ook voor kleine eters, kinderen en mensen met een maagverkleining makkelijk toepasbaar.

Layout 1
 

Koolhydraten zijn vaak de veroorzaker van het hongergevoel, en de neiging om te ‘over-eten’ is dan groot. Overtollige koolhydraten worden door je lijf opgeslagen als vetten en daar komt bij dat een hoog insulinegehalte het je lijf moeilijk maakt om bij zijn eigen vetreserves te komen.

Zo blijft je lichaam vragen om koolhydraten. Dit maakt je vaak hongerig, lui en futloos. Door juist de koolhydraatinname te beperken ga je energie halen uit eigen vetvoorraden. Dit geeft een energiek en bevrijdend gevoel.

Yvonne Lemmers is diëtist en ervaringsdeskundige. Ze begeleidt al meer dan 25 jaar mensen die willen afvallen en verkocht al meer dan 225.000 boeken. De GOK-methode wordt in Nederland ondersteund door een netwerk van meer dan 60 diëtisten.

Grip op koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s | Yvonne Lemmers

ISBN: 9789021570600 | € 20,-

kosmosuitgevers