slankmetlinda_koolhydraatbeperkt

Linda Nordholt komt met Het Koolhydraatbeperkte 60 dagen menu met een boek voor de “gewone vrouw” die op een normale manier slank, gezond en fit wil worden.

De nieuwe uitgave, een vervolg op de De koolhydraatarme 30 dagen boost, is bedoeld voor iedereen die van een koolhydraatrijke eetpatroon wil overgaan op een koolhydraatarm slank en gezond eetpatroon. Het boek laat zien dat het gemakkelijk het is om je koolhydraatinname te beperken en je lichaam weer te laten doen wat het moet doen: vet verbranden.

Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu geeft aan hoe elke dag eruit ziet op het gebied van maaltijden en tussendoortjes met tips en adviezen om de omslag te maken naar een koolhydraatarme levensstijl. Alles draait om de balans tussen koolhydraten eiwitten en vetten. Heb je eenmaal deze juiste balans te pakken, dan is op gewicht blijven een feit volgens Linda.

Linda Nordholt (1978) is gediplomeerd voedingsdeskundige maar ook ervaringsdeskundige. Zes jaar geleden zat ze zelf niet lekker in haar vel. Ze ontwikkelde haar eigen gezondheidsprogramma, paste dat toe op haar eigen leefstijl en besloot daarna om van haar passie haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze een eigen platform voor een koolhydraatarme leefstijl en helpt ze mensen om dit voedingspatroon aan te leren. Met haar site Slank met Linda.nl heeft ze gemiddeld 60.000 unieke bezoekers per maand.

 

Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu

Linda Nordholt

ISBN: 978 90 483 1484 3, € 15

www.veltman-uitgevers.nl