Dreambody 2D_ASJA cover A

Dreambody Plan, het nieuwe boek van coach Asja Tsachigova, helpt in korte tijd bij het bereiken van doelen zoals afvallen en gezonder leven.

Aan de hand van een compleet 12 wekenplan – wetenschappelijk bewezen de ideale periode om gewoonten blijvend te veranderen – brengen een voedingsplan, bewegingsoefeningen en andere tips op het gebied van mindset, motivatie en beauty je naar het bereiken van je doelen.

Met het boek dat op 9 januari verschijnt, ontdek je wat je wilt veranderen aan je lichaam, daarop te focussen en dat als motivatie te gebruiken om in korte tijd  resultaten te behalen.

Als je Het Dreambody Plan gaat toepassen om af te vallen en er jonger uit te zien, dan gaat je gezondheid ook vooruit, stelt Tsachigova. Als je aan de slag gaat om je gezondheid te verbeteren krijg je tegelijkertijd een strakker en jonger lichaam. Het maakt dus niet veel uit welk doel je jezelf stelt; met Het Dreambody Plan krijg je de tweede uitkomst er bij.

Blijvend resultaat

Het boek is overzichtelijk vormgegeven in een compleet 12 wekenplan, omdat wetenschappelijk is bewezen dat dit de ideale periode is voor blijvend andere gewoonten. Binnen drie maanden zul je gezond en fit voelen, bruisen van energie, afvallen en je ideale gewicht bereiken, een mooi figuur en strakke buik creëren en er jong en stralend uitzien, belooft Asja Tsachigova (1974).

 

Ze studeerde economie en management en behaalde daarna haar bachelor in fysiologie, voedingsleer en ziektepreventie. Sinds 1996 begeleidt ze  mensen met gewichts- en gezondheidsproblemen en publiceerde ze vijf boeken, waarvan inmiddels bijna 40.000 exemplaren werden verkocht.

Vorig jaar moest Asja door de ziekte van Lyme zelf flink gas terugnemen. Een frustrerende periode, waarbij ze het gevoel had stil te staan.

Dit nieuwe boek komt voort uit deze periode. Asja begon te fantaseren over een droomlijf: wat is dat eigenlijk? En hoe kun je dit bereiken op een gezonde en blijvende manier? Het Dreambody Plan geeft hier een onderbouwd en haalbaar antwoord op.

Het Dreambody Plan

Verschijnt 9 januari, € 19,95

Asja Tsachigova

ISBN 978 94 005 0970 2

https://www.awbruna.nl/