Cover Schmidt Originals Zeevis kookboek

50 authentieke visgerechten

Binnenkort  verschijnt bij Uitgeverij Bertram + de Leeuw het Schmidt Originals Zeevis kookboek. Schmidt Zeevis in Rotterdam is al 100 jaar toonaangevend op het gebied van zeevis, de bereiding daarvan en vooral van het (culinair) genieten in Nederland en ver daarbuiten. En in al die jaren hebben wij de meest pure, bijzondere maar ook vaak ‘simpele’ gerechten verzameld.

In het Schmidt Originals Zeevis kookboek geeft het bedrijf  haar geheimen prijs en presenteert het  50 authentieke visrecepten. Met deze ‘Schmidt Originals’ kan iedereen als een ware professional thuis vis bereiden. De heldere recepten laten zien dat het niet ingewikkeld is om een lekker visgerecht te maken.

Het resultaat is een kookboek met ‘originele’ gerechten. Het Schmidt Originals Zeevis Kookboek is een handboek voor de liefhebbers van koken, garen, bakken en vooral: genieten van het lekkers uit de zee. Het kookboek telt 50 Schmidt Originals gerechten, bereid met vis uit alle zeeën en oceanen van de wereld. En leuke weetjes over vis, vissers, kooktechnieken en culinaire wetenswaardigheden van de beste topkoks van Nederland die Schmidt Zeevis hofleverancier hebben.

Prijs € 29,95

Aantal pagina’s 240

ISBN 9789461562227

Informatie en bestellen:

info@bertramendeleeuw.nl
+31 20 7762552

www.bertramendeleeuw.nl