In het Keuken dagboek legt Nigel Slater, bekend van RTL4 en de BBC, de nadruk op het juiste voedsel eten op de juiste plaats en het juiste moment. ′Wanneer de ingrediënten op het toppunt van perfectie zijn, wanneer eten, kok en tijd van het jaar met elkaar in overeenstemming zijn.’ Dat is de essentie van Keuken dagboek en het allerbeste recept. Keuken dagboek is de vertaling van Nigel Slaters Kitchen Diaries, waarvan er in Engeland meer dan 300.000 exemplaren werden verkocht.

Een aanrader voor de liefhebbers van Yotam Ottolenghi en Giorgio Locatelli.

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte
vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en
schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft.
Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert hij kookprogramma’s
voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en
heeft in de loop der jaren een schare trouwe fans opgebouwd.

Keuken dagboek
Gebonden uitvoering met meer dan 300 recepten en ongeveer 200 kleurenfoto′s.
416 blz
Prijs € 39,95
ISBN 978 90 5956 484 8
www.fontaineuitgevers.nl