Koken als een Masterchef met Matt Preston
Matt Preston is nu voor het vijfde seizoen te zien in MasterChef Australia.
In Matt Preston’s 100 beste recepten laat hij zien dat iedereen thuis heerlijk kan eten. Terwijl hij normaal gesproken de kookkunsten van anderen beoordeelt, heeft Matt Preston voor zijn nieuwe boek zijn eigen favoriete gerechten verzameld.
Het staat vol stoere, smaakvolle recepten voor elke dag: van de allerlekkerste bolognese, de krokantste kipschnitzel, de verrassendste frisse cheesecake tot de ultieme chocoladetaart. Matt deelt ook zijn persoonlijke eetherinneringen en handige culitips. Kijk mee in de keuken van Matt en kook zoals hij doet: gemakkelijk, altijd-goed en betaalbaar eten voor de hele familie.

Matt Preston is culinair journalist, restaurantcriticus, maar vooral jurylid van MasterChef Australia. In Australië schrijft hij onder andere voor delicious., Daily Telegraph en Herald Sun. Hij ontving de -World’s Best Food Journalist-award van The Cordon Bleu World Food Media Awards.

Matt Preston’s 100 beste recepten
Prijs: € 24,95
ISBN: 9789021554204
ISBN e-book: 9789021554211 (€ 14,99)
www.kosmos@uitgevers.nl