Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Afvallen met Herbalife

Herbalife een gezonde manier van leven. Ik heet Nora en ben een student van 20 jaar. 5 jaar geleden zat ik op een ideaal gewicht door middel van Herbalife. In het begin geloof je niet in de tabletten en shakes. Na een week was ik echter al 3 kilo lichter en nu 5 jaar later ga ik opnieuw afvallen met Herbalife.

Als er vragen of opmerkingen zijn laat dan even een bericht achter in het gastenboek of mail naar loveyou_x7@hotmail.comEr zijn verschillende formules die de basis vormen voor het programma. Allereerst is er Formule 1. Dit is poeder dat je moet oplossen in vloeibare produkten. Zelf vind ik het erg lekker. Er zijn verschillende smaken. Ik heb meestal vanille en dat los ik op in sinaasappelsap. Andere smaken zijn aardbei, chocolade en tropische vruchten. De laatste ga ik binnenkort proberen. Formule 1 bevat alle 52 essentiele voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Het is uitgebalanceerd en bevat weinig calorieen, vet en natrium en is een bron van voedingsvezels.

De tweede is Formule 2. Dit is een zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van vezels en fijne kruiden (havervezels, ciderextract en papaya). Het reinigt de darmen, het bloed en helpt de vochthuishouding te reguleren en zorgt ervoor dat de gif- en afvalstoffen het lichaam verlaten (het is absoluut noodzakelijk om minimaal 2 liter water op een dag te drinken), waardoor de voedselopname en de werking van het gehele darmstelsel wordt bevorderd.

Dan is er Formule 3(Cell-u-loss). Dit bevat een unieke combinatie van voedingsstoffen en heeft 3 specifieke werkingen. Zij kan het lichaam helpen bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans. Daarnaast verbetert het plantaardig complex de afvoer van afvalstoffen. En dat zorgt ervoor dat een huid met cellulitus (sinaasappelhuid) een gladder aanzien krijgt.

Formule 4 is een oplosbaar vezel die inwendig verwerkt wordt tot een gel-achtige substantie welke overtollig water en afvalstoffen uit het lichaam verwijdert en cholesterol inkapselt om zo het gehalte hiervan te verlagen. Het absorbeert 25% van het dierlijk vet dat tijdens de maaltijd wordt ingenomen en verlaat onverteerd het lichaam. De natuurzuivere bestanddelen van Formule 4 zorgen daarnaast voor een voldaan gevoel, waardoor het verlangen naar overbodig voedsel niet langer wordt gevoeld.Dit programma bevat Thermojetics Green en Beige en een kruidendrank. Thermojetics Green wordt altijd gebruikt samen met Beige. Deze produkten zorgen er samen voor dat de stofwisseling wordt gestimuleerd. Het lichaam krijgt meer energie en de vetten worden op een hoog tempo verbrandt. Het hongergevoel en de snacktrek worden onder controle gehouden.

De Thermojetics kruidendrank is een verfrissende kruidendrank die zowel warm als koud kan worden gedronken. Door de exclusieve cardamom- en hibiscusextracten in deze thee worden de circulerende vetten in ons lichaam opgespoord en omgezet in (bloed)suikers, waardoor nieuwe energie wordt gegenereerd. De stofwisseling is hiermee geactiveerd en het hongergevoel neemt als gevolg daarvan af.

Deze kruidendrank bevat o.a. de mineralen kalk, fosfor, ijzer, natrium en de vitaminen A, C, B1, B2 en caroteen en verhoogd hiermee ook de weerstand. Deze heerlijke kruidendrank is zeer populair in de sportwereld als isotone dorstlesser.Ook heeft Herbalife 2 produkten die bedoeld zijn om je te ondersteunen tijdens je dieet. De eerste zijn de Proteinerepen in de smaken, chocolate-peanut, amandel-vanille en limoen. Deze voedzame en verrukkelijke lekkernij bevat tal van belangrijke vitaminen en voedingsstoffen die van invloed zijn op het welzijnsgevoel. Geniet tussen de maaltijden door van een stevige Proteinereep met bijvoorbeeld een chocoladecouverture om uw trek te beteugelen. Speciaal samengesteld als tussendoortje tussen de maaltijden. Remt het hongergevoel.

NRG (natuurlijke rauwe guarana)

Guarana is een klimplant die men vooral in aantreft in Zuid-Amerika, met name in Brazilie en Uruguay. Guarana wordt al eeuwenlang door de Amazone-indianen gebruikt vanwege zijn opwekkende, verkwikkende eigenschappen (ook antidepressiva. NRG nivelleert energie, het versterkt het gevoel van fitheid en het helpt hyperactiviteit te verminderen. Een evenwichtige energiehuishouding bevordert de allerdaagse concentratie. Het is een natuurlijke antihistamine (anti-allergie) en geeft goede resultaten bij asmatische- en sinusproblemen (zoals verkoudheden, holten ontstekingen etc). Voorts helpt NRG de melkzuren in spieren (denk aan sportprestaties) af te breken, hierdoor herstelt men eerder van spierpijn.Thermojetics Yellow is een produkt dat chroom bevat (o.a.). Chroom helpt je bloedsuikerspiegel onder controle te houden zodat je geen schommelingen hebt en tussendoor geen trek hebt om tussendoor zoetheid te willen eten of snacks. Tevens zorgt de Yellow ervoor dat je vetten in de nachturen blijven doorverbranden. Erg handig vooral omdat je tijdens je slaap een ruststand aanneemt en je lichaam dus niet de voedingsstoffen verbrandt.'s Morgens begin ik met een shake met 2 afgestreken eetelpels in sinaasappelsap. Dit kan ook met magere yoghurt, melk, water of een mengsel ervan. Met yoghurt heb je het idee meer te hebben gegeten. Je kan dus ook mengen met yoghurt, melk, sinaasappelsap en dan mengen met vers fruit en Formule 1.

In de pauze neem ik 2 tabletten van Formule 2 en Thermojetics Green en 1 tablet van Beige. In de pauze van 12.15 neem ik een shake en 1 of 2 broodjes erbij en 2 tabletten van Formule 2.

Om 14.15 neem ik weer 2 tabletten van Green en 1 van Beige.

Als ik trek tussendoor heb neem ik zo'n reep of gewoon sultana's/ontbijtkoek.

's Avonds eet ik gewoon normaal mee. Tussendoor eet ik vers fruit e.d. Of als ik thuiskom neem ik nog een shake. En op school heb ik altijd een flesje water bij me voor als ik dorst heb. In ieder geval merk ik wel dat ik niet meer snoep en dat is een mooi begin.

Ik weeg nu 84 kilo, draag maat 44/46 en ik wil terug naar zo'n 65 kilo en welke maat ik dan pas.Ik heb nu ook nog Thermojetics Yellow erbij genomen en in drie weken tijd 3 kilo kwijt maar veel belangrijker ik ben rond mijn middel 6 cm kwijt. Ik ging van 94,5 naar 88,0. Wat een verademing. Mijn kleding begint ook een stuk ruimer te zitten en sommige broeken kan ik zo over mijn heupen doen. Toch heel erg lekker. Dit klinkt stom maar het lijkt nog wel beter te werken dan de vorige keer dat ik het gebruikte. Ook heb ik nu een andere smaak van de shake erbij genomen. Tropische smaak. Lekker fris voor in de zomer. Je maakt het dan 's avonds, zet het in de koelkast en dan is het lekker koud geworden 's morgens. Nog even naschudden en het is erg lekker met sinaasappelsap. Over 2 weken zet ik weer de vorderingen erop.Hallo, ja ik weet het. Ik schaam mezelf maarja examens en dergelijke houden je bezig. In ieder geval gaat het nu heel erg lekker met afvallen. Ik weeg nu ongeveer 80 kilo en daar ben ik blij mee.

Voorlopig ga ik in ieder geval door met afvallen. Wel kan ik vertellen dat ik ondersteuning krijg van een programma via het internet. Het heet ediets. Als je interesse hebt ga dan naar:www.ediets.com

Ik hoop dat jullie er ook gebaat mee zijn.

Home Recepten Kookboeken