Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

KOOKCCLUB 2006 Pittige Oostenrijkse Goulash

SAMENVATTING van de reacties op het recept van de PITTIGE OOSTENRIJKSE GOULASH

Het recept van de Pittige Oostenrijkse Goulash viel - zoals je kunt lezen bij de reacties op het recept - bij iedereen die de goulash gemaakt heeft in de smaak. Ik heb geen negatieve reacties ontvangen. Veel Smulwebbers schreven dat het gerecht voor herhaling vatbaar was. Er waren nog een paar suggesties die prima kunnen, bijvoorbeeld:

Gebruik schouderkarbonade / Gebruik de slow-cooker / Meer rode paprika gebruiken / Kummel=karwijzaad toevoegen(vind ik zelf ook erg lekker, maar niet iedereen houdt hiervan) / Alleen rundvlees gebruiken / Een restje goulash tussen een tostie moet volgens Deon heel lekker zijn / Susy2550 gaf een variatierecept op mijn goulashrecept. Probeer het eens uit!

Al met al was dit recept een succes. Ik vond het erg leuk om als eerste weer te starten met een recept voor de Kookclub 2006 en hoop nog vaak mee te kunnen doen.

Groetjes, Petra

Home Recepten