Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Zonnige zomerdrankjes

shutterstock_363749858De zomer is pas compleet als je kunt genieten van een heerlijk, koel, zonnig drankje! Smult verzamelt hier de lekkerste recepten waarmee je het zonnetje in je glas haalt.

karamel frappucinoDe karamel frappuccino is een zoete verwennerij waar zelfs de niet-koffieliefhebbers van kunnen genieten. Makkelijk zelf te maken en een echt vakantiedrankje! Het recept vind je hier.

watermeloensmoothieWatermeloen, gingerale en munt; deze combinatie is een heerlijk, zomers feestje in je glas. Geniet ervan tijdens een zonnige picknick en vier het goede leven! Het recept vind je hier.

limonade met muntLimonade; leuk om zelf te maken en vooral heel erg lekker. Extra gezellig om te drinken uit een mooi glas met een feestelijk rietje. Deze citroenvariant is lekker fris.

lavendelsiroopHou je meer van een kruidige siroop? Deze met lavendel is heerlijk om te verdunnen met water, of om te gebruiken in een lekkere fudge.

shutterstock_220540855De milkshake is toch wel de klassieker waar je iedereen blij mee maakt! Hier vind je een simpele vanillemilkshake waar je lekker mee kunt experimenteren; voeg toe wat je lekker lijkt en maak jouw perfecte milkshake!

appel banaanDeze smoothie met appel en banaan geeft veel energie én is heel erg lekker.

shutterstock_287324027Het is deze zomer helemaal in: Frosé, bevroren rosé. In deze blogpost lees je alles over deze trend én hoe je 'm maakt!

Vier nog even de zomer met een zonnig drankje in je hand! Wil je meer lekkere drankjes zelf maken? In de nieuwste Smult staan lekkere en maakbare recepten, je haalt het tijdschrift nog bij de Ako en Bruna.

Wil je Smult thuis ontvangen? Hier vind je onze abonnement aanbiedingen.

Home Recepten