Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Liefdesgedichten

Dit zijn enkele gedichten die gaan over de liefde.

Zoals men zegt liefde gaat door de maag, maar liefde gaat ook voor het oog.

Dromen

Je verschijnt in al mijn dromen, maar waarom laat ik jou hierin voorkomen ? Mijn dromen zijn gemaakt door

jou, mijn droomprinses van wie ik eeuwig hou.

Toch zijn mijn dromen geen

verleden tijd, want door jou worden ze werkelijkheid.

Gemaakt door MHP

Eenzaam

Ik ben eenzaam en alleen, alles is zo stil om me heen, Dat lege gevoel doet oh zo'n pijn. Was jij maar hier heel dicht bij mij, wat zou dat heerlijk zijn.

Bij jou voel ik me veilig, jou kan ik vertrouwen. En ik zou je laten merken dat ik altijd van jou zal blijven houden.

Gemaakt door SH

Op zoek geweest

Maar als die persoon gevonden is dan weet je voor altijd wat weer leven is. Het wakker worden wordt weer een feest, het opkomen van de zon, alsof het net kerstmis is geweest.

Je deelt weer je vreugde en pijn, je kan weer samen lachen, samen bang zijn. Je leven krijgt weer die mooie gloed. Je leeft weer, maar dan voorgoed.

Gemaakt door MHP

Chatliefde (1)

Wie had dat ooit gedacht, dat ik met iemand zou chatten tot midden in de nacht ?

Maar toch ben ik hierdoor veroverd, kennelijk heb je me toch betoverd.

Wij hebben slechts elkaar's letters gezien, en je foto, ja die was ook mooi om te zien.

Desondanks ontwikkelt zich een bepaald gevoel van binnen, maar ik kan deze emotie niet omschrijven in mooie zinnen.

Het is een bepaald gevoel, ach je begrijpt wel wat ik bedoel.

En wie weet wat het ooit zal brengen, misschien niets, maar misschien zal het ons vermengen.

Gemaakt door MS

Mijn Prinses

Je bestaat niet alleen in mijn dromen, maar je bent echt gekomen. Toch ben jij mijn droomprinses, je komt niet uit een sprookje, boek, noch uit een fles.

Je bent niet uit een mythe weggelopen, niet uit het binnenste van de aarde gekropen.

Maar jij bestaat zoals de bloemen, de lucht en de zee bestaan. Zonder jou zou het toch een stuk minder met me gaan.

Met jou zijn is zo fijn, wij zullen samen de toekomst zijn.

Gemaakt door MHP

Slaap schatje...

Slaap schatje slaap...

En toen deed ik men ogen dicht,

en droomde ik de hele nacht van jou.

Wat ik hiermee wil zeggen...

DAT IK ZIELSVEEL VAN JE HOU!!!!!

Gemaakt door Wendy

Vier woordjes

Miljoenen woorden

zijn er gemaakt

om iets te kunnen zeggen

Duizenden boeken vol woorden

om iets uit te leggen

Vier woordjes

Los van elkaar lijken

zo heel erg klein

Maar bij elkaar en een zin

kunnen ze heel belangrijk zijn

Ik zeg ze jou

want ik wil dat je het weet

en dat je het daarna

nooit meer vergeet

IK HOU VAN JOU

Gemaakt door CDJ

Ment to be

Ik zou met jou willen reizen naar verre landen, met wuivende palmen en witte stranden. En in de schaduw van de palmbomen, zou jij dan eindelijk te weten komen.

Dat ''we are ment to be'' en voor elkaar geschapen zijn. En dat er in onze liefde geen plaats is voor verdriet bedrog, of pijn.

Gemaakt door SH

Vuur en vlam

Jij bent de zon in mijn leven,

jij aan wie ik al mijn liefde zal

geven. Die mooie dag dat jij kwam,

zette jouw zon mij in vuur en vlam.

Gemaakt door MHP

Op zoek

Ik ben op zoek, naar iemand om van te houden. Om samen iets mee op te bouwen. Ik ben op zoek, misschien naar jou. Ben jij degene waar ik van hou? Ben jij op zoek, Op zoek naar mij ?

Laat dan iets weten, dan maak je me blij. Samen op zoek, op zoek om elkaar te vinden voor vreugde en pijn. Laat ons elkaar vinden zodat we niet meer op zoek hoeven te zijn.

Gemaakt door SH

Chatliefde (2)

Via de chat heb ik je leren kennen, En al snel begon ik aan je te wennen. Jij zat daar, en ik zat hier, 'T werd al gauw een belevenis vol vreugde met vertier.

Het lot heeft ons kennelijk samengebracht, En nu denk ik aan jou elke dag en elke nacht, Nee, ik heb geen spijt van mijn reactie op jouw bericht. Daarom speciaal voor jou dit kleine gedicht

Jij begrijpt wat er met ?echte liefde? word bedoeld. Ik heb me nog nooit met iemand zo 1 gevoeld. Het is een beetje vreemd, gevoelens via deze manier, Maar onze chats geven me gewoon heel erg veel plezier.

Het lijkt erop dat mijn gebeden voor geluk misschien wel uit gaan komen, Maar tot die tijd , zal ik er alleen nog maar van kunnen blijven dromen.

Wil je een leven met veel liefde zonder verdriet of pijn! Laat dit dan een mooi begin van nog geen einde zijn.!!!

Gemaakt door MS

Mijn Prins

Misschien is het verkeerd wat ik je nu ga zeggen, maar toch wil ik 't je proberen uit te leggen. Je kwam in mijn leven, heel onverwachts en nooit verwacht. En tot nu heb ik al elke dag veel aan je gedacht.

Nooit gedacht dat ik zo iemand als jij vinden kon. Ik ben daarom ook blij met de dag waarop het allemaal begon. Jouw getypte woorden hebben mij weer blij gemaakt, jouw getypte woorden hebben mijn hart heel diep geraakt.

De lieve dingen die je zegt, ze klinken warm en oprecht. Hopelijk krijgt dit alles nog een mooie staart. En wordt jij mijn lieve prins op het witte paard.

Gemaakt door SH

Jouw ogen

Jouw ogen geven

mij een leven vol kracht en energie

voor een eindeloos bestaan.

In datgene waarna

ik altijd op zoek ben geweest

Jouw ogen vertegenwoordigen zon en maan tegelijk

het doet me geloven

wat niemand anders geven kan

Jouw ogen blijven

voor altijd op mijn netvlies staan

Gemaakt door Mathilde

Rozengeur en maneschijn

De lente iets mooiers kan ik jou niet schenken

Rozengeur en maneschijn

wat zal je daar blij mee zijn !

Ik hou van jou ...

Gemaakt door GF

Hartstocht

Ik weet nog goed de dag dat jij in mijn leven bent gekomen, het was die zonnige dag en we hadden het over onze dromen. Dromen over liefde, geluk en verdriet. Maar alleen maar bij dromen bleef het niet. Je bent in mijn gedachten dag en nacht,en nog geen enkel moment heb ik niet aan je gedacht.

Je hebt me al zoveel vreugde en plezier gegeven, wat een voorbode zal zijn wat we allemaal nog samen gaan beleven. Dat gevoel dat ik nu door heel mijn lichaam voel, maar hoe omschrijf je dat ? Ach je weet ook wel wat ik bedoel. Je laat me lachen en maakt me blij en dat is niet het enige, we voelen ons nu ook weer vrij. Hopelijk zal dit gevoel voor altijd blijven duren, want jij betoverde mijn hart en nu voel ik alleen nog maar hartstochtelijke vuren.

Deze vuren die voor mij niet meer hoeven te doven, want jij haalt alle liefde in mij naar boven. Liefde en hartstocht, dat is wat ik je heel graag geven wil, samen met al mijn passie, je krijgt mij niet nu meer stil. We gaan een nieuwe mooie toekomst tegemoet, waarin onze liefde en hartstocht gaat voelen zoals het echt moet.

Gemaakt door MS

Jouw ogen

Als ik in je ogen kijk, dan zie ik het paradijs. Ik zie daarin de zee, de sterren, de zon. Een blik van jou maakt me dusdanig van de wijs,dat ik niet meer weet dat dit ooit gebeuren kon.

Je ogen laten zwart verglijden naar een mooie blauwe kleur, al het grauwe verdwijnt uit de lucht, het leven krijgt hierdoor ineens een heerlijke geur. Op mijn mond verschijnt een lach in plaats van een diepe zucht.

Jouw ogen zijn de spiegel van al het mooie in het leven, het doet namelijk alle nare dingen vergeten, want als ik naar je kijk, lijkt het wel of ik de eeuwigheid ga beleven. Wat zou ik toch ongelukkig zijn als ik dit niet zou weten.

Je ogen spreken de liefdestaal, zo zoet als honing, ik waan me dan op een tropisch eiland. Witte stranden, palmbomen en onze eigen strandwoning,

en als ik dan kijk in je ogen, hand in hand dan voel ik hoe jouw liefde in mijn hart brandt. En dat komt alleen al door je ogen, waar ik de toekomst al ik kan zien want, ik weet dat wij mooie tijden beleven mogen.

Gemaakt door MHP

Hart en ziel

Nog nooit eerder kreeg iemand mij zo stil, het is duidelijk wat je me zeggen wil. Nooit eerder heb ik zulke mooie woorden gezien. Ik wil je graag al mijn liefde geven , op de manier zoals je dat verdien.

Nooit meer zal ik mijn hart aan een ander geven. Ik wil de rest van mijn leven met jou samen gaan beleven. Jij bent het enige waar ik nog aan wil denken, ik zal mijn liefde met hart en ziel aan jou schenken. I Love You.

Gemaakt door SH

src="http://www.demooisteanimaties.com/mensen/tr14.gif">

Zo fijn

Woorden schieten te kort, als je ziet hoe onze toekomst wordt. Onze dromen werden dan eindelijk werkelijkheid, wat was dat toch een mooie tijd.

Toch droom ik van de tijden die nog gaan komen.Volgens mij wordt het nog mooier dan we beiden durfden dromen.

Een paar dagen samen met jou, doet me realiseren hoeveel ik van je hou.

Eigenlijk wil ik jou nooit meer kwijt, want jij bent voor mij de eeuwigheid.

Altijd zal je in mijn gedachten zijn, want samen met jou voelt het leven zo zacht, zo fijn?..

Gemaakt door MHP

Het onverwachte

Nooit om gevraagd of durven hopen, jij die zomaar mijn leven kwam binnenlopen. Ik kende alleen maar pijn en eenzaamheid, maar dat alles lijkt nu misschien verleden tijd.

Nooit gedacht of durven dromen, om iemand zoals jij tegen te komen. Nooit gedacht of zelfs maar verwacht. Jij hebt alles waar ik jaren op heb gewacht.

Nu ik je gevonden heb,wil ik je nooit meer laten gaan. over mijn wang rolt daarom nu ook een vreugdetraan. Eindelijk weet ik wat er met ??ware liefde?? word bedoeld, nooit eerder heb ik me zo verbonden met iemand gevoeld.

Sla daarom je warme zachte armen om mij heen, en laat mij nooit of te nimmer meer alleen.

Gemaakt door SH

De dag die komen zal

Ik mis je nu meer dan ooit tevoren en voel me zo alleen. Het enige wat ik nu wil is jouw liefde om me heen. Jouw liefde om mij heen zou alle leegte in mij weer aanvullen en het zou al mijn wensen vervullen.

Jouw liefde zou mijn pijn zo enorm verzachten, het valt me erg zwaar om daar nog even mee moeten wachten. Jouw liefde om mij heen zou mij doen laten inzien, dat er een leven bestaat zoals ik verdien.

Ik verlang daarom ook heel erg naar de dag waarop jij jouw liefde zal gaan geven, en niet alleen voor die ene dag, maar voor de rest van heel mijn leven. Ik hou van je !

Gemaakt door SH

Sleutel

Jarenlang zonder liefde en intimiteit, het duurde voor jou een eeuwigheid.

Het verlangen naar die arm om je heen, je was samen, maar toch intens alleen.

Je gaf al je liefde en passie aan de lucht, toch kreeg je er niks van terug op je levensvlucht.

Maar ook voor jou gaat de zon weer schijnen en zal dat nare gevoel voorgoed verdwijnen.

Al het geluk is voor jou alleen en voel je die arm weer om je heen.

De sleutel van de toekomst is in jouw handen. Gebruik hem en je zal in de wereld van het ultieme geluk belanden.

Gemaakt door MHP

Voor jou

Ooit zal die dag komen waarover wij dikwijls dromen. Die dag zullen wij elkaar in onze armen nemen, waarbij wij elkaars hart zullen claimen.

Wat zou het leven zonder jou zijn? Dat zou ik niet kunnen overleven. Dan zou mijn leven over zijn. Maar gelukkig is met jou zijn zo fijn, Ik wil jou al mijn liefde geven.

Jij bent voor mij meer dan ik kan beschrijven, Ik wil dan ook voor altijd bij je blijven. Ik wil met jou de wereld zien, en zullen we samen op de maan belanden misschien.

Iedere ochtend voel ik jou bij ?t opstaan, ik voel je aanwezigheid bij ?t naar buiten gaan. Maar ?t meest voel ik je in mijn verlangen, om samen met jou de toekomst te vangen.

Samen met jou oud worden is 1 van mijn ultieme dromen.Ik weet zeker dat deze uit zal komen, want mijn liefde voor jou verdwijnt niet gauw.

Ik mis je, ik verlang naar jou, ik wil je, ik houd je stevig vast, ik streel je, Ik geniet van jouw aanwezigheid. Ik droog je tranen, Kortom: Ik hou van je !!!

Gemaakt door MHP

Hoeveel ik je mis

Dagen gaan voorbij, maar weet je volgens mij, zal onze liefde nooit meer weggaan. Mijn leven zal voortaan alleen maar uit jou bestaan.

En hierdoor voel ik me gelukkiger dan het ooit geweest is, ik kan dus ook niet omschrijven hoeveel ik je mis.

Gemaakt door MHP

Zoen

Je hele lichaam voelt aan als zijde, net zo zacht. Ik kan nu niet meer ontsnappen aan je aantrekkingskracht. Ik doe gewoon niets meer anders dan van je dromen, hierdoor voel ik dat het eeuwig geluk er eindelijk aan zit te komen.

Als jij bij me bent, dan voel ik geen angst of pijn, God wat is het toch heerlijk om met jou te zijn. Om lekker in je armen te liggen, dicht tegen elkaar aan. Ik weet dat je dan alles voor me bent, de zon, zee en de maan.

Dit gevoel zal nooit meer anders kunnen doen, Het is voor jou bewaard, maar nu wil ik weer een zoen.

Gemaakt door MHP

Weer een keer nog meer

Meer en meer ga ik je missen, keer op keer krijg ik dat gevoel, weer en weer wil ik altijd bij je zijn, en weer mis ik je dit keer nog meer.

Gemaakt door MHP

Wie had dat gedacht ?

Altijd zijn we samen, altijd gaat het goed

je hebt geen idee wat je allemaal met me doet!

Sinds de dag dat ik je zag lopen, kon ik alleen maar hopen.

Elke dag schijnt de zon met volle kracht, en sterk licht daarom schrijf ik dit gedicht

jij en ik wie had dat gedacht?

Aan Babsje van Jules D.

Verdriet

Langzaam gaat de zon onder, een mooie dag is weer voorbij. Ik zie het iedere keer weer als een wonder, vooral met jou aan mijn zij.

Jij, die ik kan vertrouwen, je mooie ogen en je gulle lach. Op jou kun je echt bouwen. Ik vertel je dat ik je graag mag.

Met al je zorgen en verdriet wil ik je proberen te helpen. Maar misschien mag ik dat niet,...je diepe wonden stelpen.

Als ik je tranen zie, dan denk ik: Hoe moet het morgen? Ik hoop dat je alles met mij deelt, dan verdwijnen vanzelf je zorgen.

Ik mag je graag, dat moet je weten. Door mij krijg je misschien weer lol en plezier. Dit zijn heus geen loze kreten. Ik blijf je vriendin,...Dat schrijf ik hier !!

Gemaakt door SH

Snelweg van de liefde

Op de snelweg van de liefde reed ik weer, hopend op geen pech onderweg deze keer. Gedesillusioneerd rijdend op een verlaten stuk, wellicht op weg naar nieuw geluk.

Door wind en regen gereden, was ik eigenlijk nooit tevreden. Opeens zag ik de in verte in het blauw, de afslag naar jou. Zonder twijfel ben ik de afrit opgegaan,want er kwam licht en warmte vandaan.

Daar kwamen onze wegen elkaar tegen. Ver van het grauwe verlaten stuk, stond jij op mijn kruising van liefde en geluk. Wat ben ik blij dat ik onderweg niet ben gekeerd, want jouw weg is met goud geasfalteerd.

Samen met jou genietend van het uitzicht, zonder obstakels, files of een stoplicht. Gelukkig hoef ik nooit meer die vervelende snelweg op, want jij bent mijn laatste stop.

Gemaakt door MHP

Mijn droomvrouw

Mijn hart klopt steeds sneller, mijn levensvuur brandt steeds feller.?t Leven is kleuriger dan ooit, zo mooi was het eigenlijk nog nooit.

Want stilte klonk anders dan het ooit heeft geklonken, ik ben nooit zo in liefde verdronken, Als met jou, mijn droomvrouw????

Gemaakt door MHP

Ik en Jij.....

Ik en jij, we weten allebei, wat ons tegenhoudt, wat door ons nog niet is opgebouwd.

Ik en jij, we weten allebei wat we dromen, welke mooie dingen kunnen komen.

Ik en jij, we weten allebei, wat we elkaar kunnen geven, waar we voor leven.

Ik en jij, we weten allebei, waarom het eeuwig geluk voor ons is, dat er een toekomst voor ons is.

Ik en jij???..

Gemaakt door MHP

Tijdloos

Als ik aan je denk lijkt de tijd stil te staan, het lijkt wel of de uren gewoon niet voorbij gaan.

De klok tikt niet meer als ik in je ogen kijk, de wijzers blijven steeds gelijk.

De aarde hield op met draaien rond zijn as, ieder moment dat ik bij je was.

Ik wil ieder moment met jou beleven, elke minuut tellen in ons leven.

Toch denk ik niet dat het een tijdloos leven wordt, want iedere keer komen we tijd tekort.

Gemaakt door MHP

Jouw zoen

Iedere zoen van jou stop ik in een doosje, geniet ervan en bewaar het een poosje. Ik voel nog steeds de tinteling van je zachte mond, op de mijne, onze tongen draaiend in het rond.

Dit gevoel zal niemand meer kunnen stelen, ik zal het ook met niemand anders delen, want dit gevoel hoort bij jou en mij. Ik laat dit gevoel nooit meer vrij.

Gemaakt door MHP

Mijn hart

Dat ene moment raakte jij mijn hart eventjes aan, ik wist toen niet of het zou blijven kloppen of stil zou blijven staan.

Al jouw warmte vulde toen mijn hart,ik had nog nooit zoiets gevoeld, zo fijn, zo apart.

Ik was niet vergeten hoe mijn hart gebroken was, totdat jouw verschijning het voor altijd genas.

Van de scherven maakte jij weer een, mijn hart begon weer te kloppen,maar nu niet meer alleen??

Gemaakt door MHP

Jij

je bent als een bloem zo geurig,

ik wou dat ik je water was om je levendig en sterk te houden.

Je bent als een hond zo lief en trouw,

ik wou dat ik je halsband was om je eeuwig te omhelzen.

Je bent als een prinses zo mooi,

ik wou dat ik je dienaar was om je altijd te helpen.

je bent gewoon jezelf,

ik wou dat ik bij je kon zijn om je aan te kijken en jouw zien leven

Gemaakt door Iwan M.

Voor jou

Onze liefde zo mooi en heel apart, ik draag je altijd bij me diep in mijn hart. Niemand heeft mij ooit zo gelukkig gemaakt, maar jij hebt mijn hart heel diep geraakt.

Nooit zal mijn leven meer hetzelfde zijn, eindelijk een mooie toekomst, zonder verdriet of pijn. Een leven vol vreugde, passie en hartstocht: Daar droomde ik altijd van, jij bent ook de enige die mij zo?n leven geven kan.

Een leven samen met jou, ja dat is wat ik wil, de dagen gaan voorbij, maar mijn liefde voor jou zal nooit meer weggaan, mijn leven zal voortaan alleen nog maar uit jou bestaan.

Het is zo apart wat ik voel, alleen jij weet wat ik ermee bedoel. Bij jou kom ik eindelijk weer tot leven en tot rust. In gedachten heb ik je dan ook vaak gekust. Nooit gedacht dat mijn dromen op een dag eens uit zouden komen.

Maar jij maakt nu al mijn dromen werkelijkheid, en mijn leven zal nu worden gevuld met passie, liefde, geluk en tederheid. Hierbij dank ik god, iedere dag en elke nacht, dat hij jou in mijn leven heeft binnengebracht.

Gemaakt door SH

Zonder jou ?

Wat is liefde zonder jou ? Het is net een winter zonder kou, een zomer zonder zon, een einde zonder dat er iets begon

Het is Sinterklaas zonder gedichtjes, Kerstmis zonder lichtjes, de lucht zonder blauwe kleur, de lente zonder mooie geur.

Zonder jou geen leven, zonder jou zou ik niets om het bestaan geven. Want zonder jou is het niet fijn en zal er geen liefde meer mogelijk zijn..

Gemaakt door MHP

Sweetheart

You are my sweetheart day by day. And I hope that you'll never go away. Just stay with me all my life. Untill the death has been arrived

Bewerkt door TDF

Heel eventjes........

Kon ik maar even bij je kruipen, gewoon bij jouw naar binnen sluipen. Kon ik nu maar even bij je aankloppen, dat zal mijn gevoel van gemis voor eventjes doen stoppen.

Kon ik je maar heel eventjes tegen me aanvoelen, zachtjes door je haar woelen, je teder op je lichaam kussen, maar er zit helaas een afstand tussen.

Was de wereld maar zo klein, dat ik altijd bij je kon zijn, dat ik je ieder moment kan aanraken, zodat we elkaar nog gelukkiger kunnen maken..

Gemaakt door MHP

Meer en meer.....

Dag en nacht gaan zo snel voorbij, ik voel de tijd niet meer, want je maakt mijn leven zo blij, iedere keer.

Hoe zou dat nou komen ? Hoe krijg je dat toch voor elkaar ? Het zijn zeker geen dromen, wij zijn gemaakt voor elkaar.

Dit is geen leven meer, dit is genieten van jouw aanwezigheid. Ik wil alleen maar meer en meer, dit wil ik echt nooit meer kwijt.

Gemaakt door MHP

Eeuwige vlam

Waar komt die liefde voor jou toch vandaan ? Uit de lucht, de zon , of de maan ? Een ding weet ik wel , door jou raak ik betoverd, alleen het gaat wel erg snel.

Jij doet mijn hart steeds sneller kloppen, ik kan dat gevoel in mijn buik niet meer stoppen. Want op het moment dat jij mijn leven kwam, onstak je in het binnenste van mij die eeuwige vlam.

Gemaakt door MHP

Alles

Je bent mijn warmte in de kou,

je bent mijn alles.

je bent mijn steun en toevertrouw,

je bent mijn alles.

je bent mijn reder in nood,

je bent mijn alles.

en je blijft dat tot aan mijn dood,

want jij bent mijn alles.

Gemaakt door Iwan M.

Nog niet uitgesproken

Al die nachten met jou, waarin ik zeggen wou, dat je mijn hart aan een touwtje had, zonder dat je het in de gaten had.

Ik voel veel meer voor jou, dan ik zeggen wou. Mijn liefde voor jou had ik nog niet uitgesproken, nog niet met jou afgesproken.

Ik hou meer van jou, dan ik zeggen zou, maar eens komt die tijd, en wordt onze liefde werkelijkheid

Gemaakt door MHP

Onze Liefde

Ik zie de liefde om me heen, het laat me niet meer alleen, ?t geeft mij uitzicht op een mooie tijd, onze dromen verschuivend naar waarheid.

Ik voel de liefde om me heen, geen hart van steen, maar vederlichte gevoelens die jij mij schenkt, hetzelfde gevoel wanneer jij aan ons samenzijn denkt.

Ik proef de liefde om me heen, de zoete smaak kan nergens anders heen, ?t blijft zolang hangen in mijn hele geest, zeker als wij lange tijd samen met elkaar zijn geweest.

Ik wil onze liefde voor altijd om me heen, zoals jij dat wilt gewoon samen nooit meer alleen.

Gemaakt door MHP

Liefde

Verlangens die branden in mijn ziel, omdat ik weet hoe ik voor jou viel. Nog altijd zijn er die zelfde dromen, dat wij ooit weer bij elkaar zullen komen.

Hoe moeilijk het soms ook is, Toch blijft er steeds weer het gemis. Het stille zwijgen op de bank, Zelfs daarvoor, dat ik god dank.

Het stille gefluister van je gedachten deden mij mijn pijn verzachten.

Maar dat je er niet meer bent, Is iets bij mij dat niet went. Al die zorgen die jou kwelen, Zou ik zo graag uit je strelen.

Iedere minuut van de dag, Moet ik denken aan jou lach. Denken aan jou zorgen, Hopend op een morgen.

Mijn gedachten worden zo fijn, Als ik er aan denk dat je ooit weer bij mij zal zijn.

Gemaakt door J.P. de Rat

Mijn dank

Mijn ziel zo kwetsbaar en klein, Vooral als ik in jou aanwezigheid kan zijn. Toch iedere keer weer het gemis, Vooral als ze er niet is.

Wil je in mijn armen houden, Alles aan elkaar toe vertrouwden. In alle stilte, samen op de bank, Ik hou je vast, streel je, ondertussen dat ik god dank.

Mijn dank om jou bestaan, Mijn dank omdat we voor elkaar zijn gegaan. Mijn dank, simpelweg om te leven, Mijn dank, omdat wij alles voor elkaar geven.

Gemaakt door J.P. de Rat voor T.

Waarom ?

Waarom?

Waarom jij?

Waarom jij nu?

Waarom jij nu ineens?

Waarom jij nu ineens hier?

Waarom jij nu ineens hier niet?

Waarom jij nu ineens hier niet meer?

Gemaakt door The Jester

Trip

Ik ga weer veel te snel

Ik ben je al meters voorbij

Ik zie wel dat je achter blijft

Ik kan mezelf echter niet stoppen

Ik heb hier te lang op gewacht

Ik weet niet meer hoe ik moet afremmen

Ik raak je zo waarschijnlijk weer kwijt

Ik kan er niets aan doen

Ik ga verder en jij er vandoor

Gemaakt door The Jester

Het zal voor u vertellen...

Het heeft zich uit de krachten

van tedere gedachten

en warme,diepe liefde

genesteld in mijn hoofd.

Vannacht werd het geboren:

een "iets" om te bekoren

aan u die ik mijn liefde,

mijn leven heb beloofd.

Ik heb het vorm gegeven,

een "bijna" eigen leven.

Het zal voor u vertellen

wat ik vertellen wou

en vele mooie dagen

vanbinnen heb gedragen.

Het zal u graag vertellen

hoeveel ik van u hou.

Gemaakt door Sarah K.

Jij weet??.

Al die nachten zonder jou om mij heen, al die dromen alleen. Jij weet dat ik op je wacht, ieder uur, iedere nacht.

Jij weet hoe je mij moet bereiken, jij weet dat mijn liefde niet zal verstrijken. Zonder jou tikt geen seconde weg, zonder jou bestaat er gewoon geen pech.

Het is geen openbaring, maar dit is mijn liefdesverklaring..... aan jou mijn lieve meid, Ik wil je gewoon niet meer kwijt???

Gemaakt door MHP

Is het mogelijk ?

Gedachten die door mijn hoofd spoken ,sinds de laatste keer dat we elkaar hebben gesproken. Jij, met je mooie ogen en je lieve lach, je moet weten dat ik je heel graag mag.

Fantasieen die door mijn gedachten vliegen ,die mij hopelijk deze keer niet zullen voorliegen. Die ene nacht met jou voelde heerlijk en fijn ,zou dit een nieuw begin van iets moois kunnen zijn?

Vreemde gevoelens die door mijn lichaam stromen ,is het mogelijk dat wij nader tot elkander zijn gekomen?

Liefde gaat niet vanzelf, dat zijn gevoelens die moeten groeien, maar is het mogelijk dat er tussen ons iets moois begint te bloeien?

Misschien als we er beiden voor openstaan, kunnen we samen dezelfde weg inslaan. Een weg die ons verder naar het geluk zal leiden ,en ons van al die gebroken harten zal doen bevrijden.

Als dit mogelijk is, dan zal ik je nemen in mijn armen, en je voor altijd met heel mijn hart verwarmen!!!

Gemaakt door SH

De enige reden

Ik weet dat je weer bij mij zal zijn, Een gedachten o zo fijn. Ik zal je laten voelen, wat ik met liefde zal bedoelen.

Doch is dit voor mij een moeilijke taak, Ondanks ik weet dat ik hier niet in verzaak. Ik zal mij beter moeten uiten, nog vaak op mijn geslotenheid stuiten.

Meer zullen wij moeten praten, Dat hadden we alle twee al in de gaten. Een grote stap, een lange weg, waar ik mij helemaal bij neer leg.

Omdat ik je steeds weer zie staan, Omdat ik je niet meer wil laten gaan. Al mijn liefde zou ik je willen geven, om samen voor ons geluk te kunnen streven.

Hiermee verdwijnt onze kou en de enige reden is dat ik van je hou.

Gemaakt door J.P. de Rat voor T.

Verlangen

Je bent de zon in mijn leven die me weer een glimlach kan geven.

Je bent de maan die s nachts over me waakt.

Je bent een roos in mijn hart die nooit verwelken zal.

Je bent het bloed dat door mijn lichaam stroomt.

Je bent de hemel en de aarde de dag en de nacht.

Je bent alles wat mijn hartje ....... verlangd.

Gemaakt door Angel

Maar

Je verscheen ineens uit het niets, maar wordt het iets?

Je geeft me een gevoel dat ik al een tijd niet had, maar wat voor gevoel geef ik jou?

Als ik je zie dan kan ik echt alles aan, maar wat zie jij?

Als ik je stem hoor voel ik me gelukkig, maar wat hoor jij?

Als ik in je ogen zie wil ik nooit meer wegkijken, maar waar kijk jij naar?

Ik zweef door de lucht als ik aan je denk, maar haal jij mij naar beneden?

Ik mis je als ik je een tijdje niet spreek, maar mis je mij?

Als ik nu eens zeg wat ik van je vind, maar nee dat durf ik niet!

Gemaakt door The Jester

Houden van.....

houden van....zijn maar vier woorden,

vier woorden "o" zo makkelijk gezegd.

vier woorden die meer betekenen,

dan er wordt gezegd.

je kan pas zeggen,

Ik hou van.....

Als je eerst van je zelf houdt.

Dan kan je zeggen,

IK hou van.....

Gemaakt door Blusje<

center>

Home Recepten