Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Hoe houd je je vaatwasser schoon?

en een heerlijk avondje dineren thuis begint met de bereiding van een lekker recept. Maar het opdienen op een stralend, schone vaat is minstens zo belangrijk. Naast dat het beter presenteert, is het belangrijk dat je borden, glazen en bestek vrij zijn van nare geuren en hygiënisch schoon kan worden opgediend. Dat begint natuurlijk met een schone vaatwasser. Zo zorg je voor de perfecte smaakbeleving van je gerecht.

Is de vaatwasser wel écht schoon?

Je denkt misschien dat de vaatwasser schoon is omdat hij er schoon uitziet. Maar door het dagelijks gebruiken stapelen vet en kalk zich op tot in de vitale onderdelen: filters, sproeiarmen en leidingen. Dat belemmert de reinigings- kwaliteiten van de vaatwasser waardoor de vaat er niet schoon uitkomt. Dus, zet ‘m maar maandelijks in je agenda: de vaatwasser schoonmaken.

Is de vaatwasser wel echt schoon?

Gebruik machinereiniger 1x per maand

Voor een goed resultaat gebruik je Finish machinereiniger of de vaatwasmachine reiniger van het Jumbo huismerk. Het bevat een unieke formule met dubbele laag voor doelgerichte werking: de blauwe laag verwijdert opgehoopt vet en de doorzichtige laag verwijdert de kalk. Een schone machine betekent een schone vaat.

Home Recepten