Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Diga door zonder Johan Kersten

Johan Kersten heeft zijn aandelen van Restaurant Cocktailbar Diga in Amsterdam verkocht. De ondernemer gaat zich weer volledig richten op Mixology Catering & Brand Building. Kersten laat weten niet elke dag hetzelfde werk te willen. `Ik ben nogal een prestatiegericht mannetje en wil graag keer op keer iets moois neerzetten. Daarom heb ik besloten me weer te richten op mijn andere bedrijf, Mixology`, aldus Kersten, die aangeeft dat Diga doorgaat onder leiding van Pepijn Algra en de pandeigenaar.

Kersten zegt te merken dat in Mixology veel groei zit, `ook toen ik geen acquisitie deed. Nu kan ik me weer volop storten op projectmatig werk, regelmatigere werktijden, meer prestatiedruk, meer afwisseling en vooral meer groeikansen qua ondernemen`.

`Ik ben gelukkig dat ik deze keuze heb gemaakt`, vervolgt Kersten. `Ik werk met allemaal vakidioten. Vaste horeca is leuk, maar de rand eromheen is voor mij nog veel leuker`.

Home Recepten