Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Arthur's blog@6

hallo allemaal.

jullie zullen wel denken gister waar blijft nou blog@6 van Arthur? Nou ik zou het jullie even uitleggen waarom ik gister niet heb gedaan blog @6. Dit kwam omdat ik nog cadeau moest kopen 2 voor Sinterklaas en ik pas rond 17 uur thuis was en ik even geen put meer had om blog te schrijven. Dit omdat ik ook niet echt wist wat ik wou eten. Ik had wel al slavink uit mijn vriezer gehaald dus dat met nog wat anders moest ik eten.  Ken je dat je weet wat je wilt/gaat eten de dag erna en de rest van de week 2 dagen 'savonds weg moet en je dus wat makkelijks moet gaan eten. Dat was bij mij deze keer het probleem dat ik daarom dus niet wist wat ik wou eten. Uiteindelijk koos ik voor gekookte aardappelen ook al is dat niet mijn favoriet. Dit omdat er weinig smaak aan zit. Maar met zout peper en jus kom je al een heel eind daarbij heb ik spinazie ala crém gegeten.nwas gewoon oké eten maar ik ben meer van de stampot overschotel pasta's wok's en dat zulke dingen minder dus van de gekookte aardappelen. Maar juist dan weer wel van de aardappelpuree gebakkenaardappelen en of frietjes. Nu weten jullie dus waarom ik gister geen blog @6 heb gedaan.

vandaag in blog @6  ga ik eten bij kook maatje wat erg leuk is. Ik ga bij haar gezellig eten,gezellig bij kletsen,gezellig koken en op eten en gaan we het hebben over het maken van een kookboek wat ik met haar ga maken. Ik ga vandaag als het goed is zuurkool schotel met aardappelpuree met banaan en nog wat meer maar dat ben ik even zo snel weer vergeten mocht het lekker zijn dan horen jullie dat snel van mij. Bij koken hoort ook gezelligheid en liefde vol koken anders smaakt het nergens naar. Ik kook al een hele tijd op gevoel dat wil zeggen?  Dat het niet om de gram of de juiste afmeting op de lepel maar gewoon een scheutje in de pan doen en dan zie je het wel je kunt er immers vaak à,tijd nog wat bij doen maar vaak niet meer terug doen let daar dus dan wel goed op.

Ik heb een vraagje. Laat met een foto zien hoe jullie je gekookte aardappelen eten en zet ze of hier onder in een reactie of zet de foto op Facebook! Eens kijken of er meer creaties kunnen komen voor de gewoone gekookte aardappelen.

fijne avond nog en tot mijn volgende blog@7

Arthurkookt.

 

 

 

 

Home Recepten